Gyurkity Péter

Újabb HTC-újdonságok

A HTC által tervezett, illetve gyártott okostelefonok közül most két újabb példányt ismerhetünk meg, egyikük az O2, a másik pedig a T-Mobile kínálatában jelenik meg hamarosan.

Elsőként a HD7 névre keresztelt modellről szivárogtak ki hírek, mégpedig a németországi O2 berkeiből, amely állítólag 79 és 559 eurós áron dobja majd piacra a készüléket, kétéves hűséggel, illetve anélkül. A technikai részletek és a várható ár mellett ezúttal képek is felbukkantak, így van miből szemezgetni.

A vadonatúj Windows Phone 7 operációs rendszert futtató HD7 4,3 hüvelykes érintőképernyővel érkezik, méretei 122 x 68 x 11,2 mm. Mindezt egy 1 GHz-es Snapdragon chip, 576 MB RAM, 8 GB-os belső tároló, 5 megapixeles kamera, GPS, G-szenzor, 802.11 b/g/n WiFi, Bluetooth 2.1, illetve Dolby Mobile Sound támogatás egészíti ki. A képek mellett továbbá egy videó is felbukkant a hírről elsőként beszámoló Engadget oldalán, a hivatalos információk és részletek pedig várhatóan az elkövetkező hetekben futnak majd be, nyilván a HTC, illetve az O2 saját oldalán.


HTC HD7 és T-Mobile myTouch

Ami a második újdonsült jövevényt illeti, itt a T-Mobile myTouch készülékéről van szó, amely az Android 2.2 operációs rendszert (Froyo), videochat funkciót, 720p felbontású rögzítést, valamint a HSPA+ hálózatokon elérhető adatátviteli sebesség támogatását ötvözi magában. A HTC által tervezett okostelefon 3,8 hüvelykes érintőképernyőt kapott, emellett 1 GHz-es Snapdragon chipet, 5 megapixeles kamerát, egy második kamerát (elsősorban csetelés céljából), valamint WiFi támogatást találunk még a listán, illetve tartalommegosztási lehetőséget a DLNA-készülékekkel.

A T-Mobile USA még ebben az évben megkezdi a telefon forgalmazását a tengerentúlon, mégpedig három eltérő színben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • qetuol #4
    én nem tom mire jó ez a dolby mobile sound, kipróbáltam, és a hangokat nagyon szarul torzítja el...
  • vasziszdasz #3
    A HD7 a HD2 több memóriával, meg átmatricázott gombokkal készült változata. Ennyi kellett ugyaniw a WM7-hez.

    Inkább egy Samu Galaxy S.
  • akash #2
    A masodik az nem csak egy mezei HTC Magic? (Messzirol kodben is felismerem, mivel magic-em van)
    Az OS unlock screenje sem android 2.2-re, hanem 1.6-ra emlekeztet, meg ugye a nem optikai gorgo HTC Hero-n volt utoljara.
  • sanyicks #1
    "Dolby Mobile Sound" LOL baze cigányhifi 2.0
    első telefon tök jó lenne, ha nem wm7 futna rajta, és lenne egy várható ár... meg a második is tökjó lenne, ha lenne egy várható ár