SG.hu

Visszakerült gazdájához egy Sajóörsön ellopott számítógép

Visszavitte egy sajóörösi férfi azt a számítógépet az egyik helyi közintézménybe, amit megvásárlásra ajánlottak fel neki, mert tudta, hogy azt onnan lopták el.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást ismeretlen tettesekkel szemben, mivel augusztus 29-én egy sajóörösi közintézményből különféle elektronikai eszközöket vittek el. Az eltulajdonított számítógép, DVD lejátszó, digitális fényképezőgép, videomagnó összértéke majd 200 000 forint. Az elkövetők a lopott számítógépet egy sajóörösi férfinek ajánlották fel megvételre szeptember 21-én, aki azonban visszavitte a számítástechnikai alkalmatosságot az intézménybe, mert sejtette, hogy azt onnan lopták el.

A tiszaújvárosi nyomozók előtt már nem volt ismeretlen a sajóörösi férfi által megnevezett elkövetők. A felnőtt korú férfi és fiatalkorú társa elszámoltatásuk során beismerték a bűncselekmény elkövetését, és megnevezték, hogy a többi eszközt hol és kinek adták tovább, így a közintézmény visszakapta az ellopott és nagyon hiányolt felszereléseket. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság lopás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a gyanúsítottakkal szemben, akik szabadlábon védekezhetnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!