SG.hu

Az internet buktatta le az ózdi rablókat

A sértettek egy közösségi hírportálon akadtak támadóikra, ezzel párhuzamban az ózdi rendőrök is beazonosították az elkövetőket.

Az Ózdi Rendőrkapitányság rablás miatt indított eljárást ismeretlen tettesekkel szemben egy június 12-én az esti órákban történt bűncselekmény miatt. Három ózdi fiatalember egy helyi parkban töltötte az időt, amikor hozzájuk lépett két fiatal fiú, akik késsel kezükben követelték tőlük, hogy adják át a náluk lévő értékeket. A fenyegetés hatására a sértettek jobbnak látták, ha teljesítik a követelést. A rablók ékszereket, mobiltelefont zsákmányoltak, majd 100 000 forint összértékben.

A nagy erőkkel megindult rendőrségi nyomozás során beszerzett adatok és információk alapján sikerült rövid idő alatt beazonosítani a lehetséges elkövetőket. Mindezzel párhuzamban a sértettek egy közösségi internetes portálon ráakadtak egyik támadójukra, amit a nyomozóknak is jelentettek. A kör bezárult. A rendőrség elfogta a 17 éves és a 16 éves fiatalkorú fiúkat, akik beismerték a bűncselekmény elkövetését. Az Ózdi Rendőrkapitányság úgynevezett gyorsított eljárás keretében kezdeményezte a két rabló bíróság elé állítását.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cageking #19
    te hülye geci én nem vagyok cigány de ha az lenék sem leneközöd hozzá köcsög hát ne értetlenkedj már segély hát te lehetabol csövezel szarzsák mindenki magából indul ki te geci inas oszt szopjá le
  • uniu #18
    Amit a Magyaroktól kaptok szánalmuk jeleként, hogy éhen ne haljatok, mert életképtelenek vagytok a 21. században. A legbonyulultabb eszköz számotokra a kés, de sajna ez már nem menő úgy 370.000 éve :(
  • cageking #17
    mien segély te fasz
  • uniu #16
    ja...sokra futja a segélyböl mi ?
  • cageking #15
  • cageking #14
  • cageking #13
    Császtok ami ott történt a tónál aszt csak én és azok tudják akik ott voltak és nem vagyok cigány de ha az lennék sem lene közötök hozzá és ami itt levan írva az nem nagyon fedi a valóságot!mert ha valaki itt elolvassa aszt veszi le alapból hogy 2kés volt nálunk pedig nem kető volt hanem 1 és nem ugy mentünk oda hogy a kezünkben volt és amikor oda mentünk ők is itak és elkeztünk velük iszogatni és asztán történt az hogy elöjöt a kés de ha nem iszunk nem fordult volna elő mert nem vunk rászorulva azokra a szarokra amit elvettünk amugy is a kés sem azért volt nálunk, hanem azért mert azal tutuk kibontani a piát, nagyrészét vissza jutattuk abbol amit elvettünk mert amint írtam nem vagyunk rászorulva de mind1 aszt írnak amit akarnak császtok.
  • cageking #12
    .
  • Adenoma #11
    kátrányos helyzetűek :)
  • Vogel #10
    vitamin C, pápuai... melóhelyen így hívjuk őket.