SG.hu

Norton vírusvédelem speciálisan játékosoknak

A Symantec bejelentette, hogy mostantól elérhető új terméke, a kifejezetten a játékosok számára tervezett Norton AntiVirus 2009 Gaming Edition. A cég közleménye szerint a Norton AntiVirus 2009 Gaming Edition kevés erőforrással megelégszik, soha nem rontja a játékélményt, megvédi a sok résztvevős játékokban szerzett javakat és kiszűri a kártékony programokat. Az új játék-üzemmód úgy véd, hogy közben nem zavarja magát a játékot. Felfüggeszti a frissítést, a riasztás és a többi háttértevékenységet. Ha a rendszer teljes képernyős módban működik, önműködően ebbe az üzemmódba kapcsol, de kézzel is könnyedén bekapcsolható. Az intelligens ütemező a számítógép üresjáratára tartogatja a nagy erőforrás-igényű tevékenységet, például a rendszer átvizsgálását.

A saját kívánalmak szerinti védelmi beállításokkal a játékosok megteremthetik a kívánt egyensúlyt a teljesítmény és a védelem között. Ez a teljesítményre kihegyezett változat egy percen belül telepíthető, 6 MB-nál kevesebb memóriával megelégszik, a rendszerindítás idejét alig egy másodperccel növeli meg, és az átvizsgálás átlagosan 35 másodperc alatt lezajlik.

"A játékosoknak különleges igényeik vannak, semmit sem hajlandók elfogadni a rendszerükön, ami akadályozná őket a játékban" - hangsúlyozza Rowan Trollope, a Symantec fogyasztói termékek üzletágát vezető alelnöke. "A Norton AntiVirus Gaming Edition védi a netet használó játékosokat, ugyanakkor teljesen észrevehetetlenül fut a háttérben, azaz nincs semmilyen megszakítás, nincsenek felugró ablakok, és ugyanúgy nem befolyásolja a teljesítményt, mint a többi 2009-es termékünk."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!