SG.hu

Amatőr fotópályázat a Symantec weboldalán

A nyárral együtt elérkezett a fotószezon is, számtalan vissza nem térő pillanatot örökítenek meg a digitális kamerák a vakáció ideje alatt.

A Symantec arra buzdítja a felhasználókat, hogy élményeiket osszák meg az egész világgal a Norton Save & Restore internetes oldalán keresztül, ezért nemzetközi fotópályázatot hirdet, amelyre amatőr fotósok nevezhetik be képeiket öt kategóriában. Kategóriánként a fődíj egy nagyképernyős plazma televízió.

A versenyben résztvevők regisztráció után a Symantec erre a célra készített magyar nyelvű honlapjára tölthetik fel a fotókat, amelyek mérete nem haladhatja meg az 1 MB-ot. Azért, hogy valóban amatőr fotósok versengjenek egymással, a piros szem effektus eltávolításán kívül semmilyen digitális vagy egyéb változtatás nem alkalmazható a fényképeken. Naponta csak egy kép nevezhető be kategóriánként, de aki rendszeresen visszalátogat az oldalra, naponta új fotót tölthet fel, és megnézheti a világ minden tájáról beérkezett alkotásokat.

Az öt fénykép-kategória

Emberek: Ki vagy kik az Ön világában fontos szerepet betöltő személyek?
Állatok: Ez lehet háziállat, a kedvenc állata az állatkertben vagy egy pillanatfelvétel a kert egy lakójáról - mindenféle állatra kíváncsiak vagyunk.
Sportesemények: A fénykép témája lehet egy professzionális vagy amatőr sportesemény vagy akár egy kötetlen családi játék is.
Különleges alkalmak: Mit jelentenek az Ön számára az ünnepek és a nyaralások?
Természet és tájak: Fényképek, melyek bemutatnak egy, az Ön számára kedves tájat.

Kategóriánként a fődíj egy nagyképernyős plazma televízió, a további nyertesek ajándékutalványokat kapnak 500, 250 és 100 dollár értékben. A képeket 2006. július 31-ig lehet feltölteni, a nyerteseket szeptember 1-jén hirdetik ki.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!