SG.hu

12 német városban épül a VDSL2

A Deutsche Telekom az Ericssont választotta Németország-szerte 12 városban zajló VDSL2-telepítéseihez.

Az Ericsson és a vezető német hálózatüzemeltető, a Deutsche Telekom szerződést írt alá az Ericsson VDSL-megoldása telepítésére vonatkozóan. Ez a lépés felgyorsítja az innovatív szélessávú szolgáltatások bevezetését Németország legnagyobb városaiban, ahol a felhasználók akár 50 Mbps letöltési sebességet is lehetővé tévő nagy sebességű internet-hozzáférést használhatnak majd.

Az Ericsson EDA 1200 VDSL2 megoldása Ethernet-technológián alapul és nagybani szélessávú telepítések végrehajtásának támogatására fejlesztették ki. A megoldás támogatja a triple-play szolgáltatásokat, valamint a Deutsche Telekom T-Home kínálatának alapjául szolgál. Az VDSL2 platform kezelését az Ericsson ServiceOn Access megoldása, egy többtechnológiájú hálózatkezelési rendszer biztosítja majd, amely lehetővé teszi nagy sebességű hálózatok végpont-végpont kezelését.

Torbjörn Possne, a Deutsche Telekom vállalatért globálisan felelős részleg és az észak-európai piaci egység vezetője szerint: "Ez a szerződés jelentős mérföldkő a Deutsche Telekom vállalattal fennálló együttműködésünkben. A szerződés révén a Deutsche Telekom megrendelői csúcstechnológiájú szélessávú hozzáférési technológia és kivételes távközlési szolgáltatások előnyeit élvezhetik majd."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • quentit #3
    A chello valóban tartja a 10 megabitet, de sajna nagyon sok helyen NEM érhető el....
  • Csaba42 #2
    Vagy az akár 20 MBitnek, bár a Ch* sebessége még mindig jobban megközelíti a valóságot (nekem 10 MBit és átlagban 1,20 MB/sec-cel jönnek a dolgok, bár ez persze sokmindentől függ).
  • Zpalee #1
    heh, mi meg örülünk az "AKÁR" 8 Mbit letöltési sebességünknek, amiből a központ portása is csak 7-et érhet el jó esetben...