SG.hu

Szimmetrikus DSL a PanTel-nél

Április közepétől a PanTel garantált sávszélességen, azonos le- és feltöltési sebességgel kínálja szimmetrikus internet szolgáltatását üzleti előfizetőknek.

A PanTel vállalati ügyfelei részéről felmerült igényt teljesít, amikor meglévő internetes portfólióját a garantált sávszélességű szimmetrikus internet szolgáltatással, az SDSL-lel is bővíti. A vállalat nem titkolt célja, hogy innovációs termékét kedvező árú tömegtermékké alakítsa. Az SDSL-t elsőként kipróbáló PanTel ügyfelek visszajelzései alapján a szolgáltatás sikere garantált, a termék számos kis- és nagyvállalat számára jelent majd nélkülözhetetlen segítséget a hatékony működéshez.

Az ADSL aszimmetrikus le- és feltöltési sebességét kiegyenlítve az SDSL megszünteti azt a várakozási időt, amit eddig a feltöltések lassúsága követelt a felhasználótól. A termék kiválóan alkalmas nagy mennyiségű adatot forgalmazó cégek vagy erős webes megjelenéssel bíró vállalkozások számára, mert az internetre való adatfeltöltés lassúsága többé nem gátolja a munkafolyamatokat. A szimmetrikus adatforgalom biztonsága olyan vállalkozásoknak is pótolhatatlan előnyt nyújt, akiknek fontos távoli erőforrásaik gyors elérése, vagy több telephellyel rendelkeznek, és ezért a távoli felhasználókat szeretnék összekötni megosztott adatbázisokkal vagy szerverekkel.

Amellett, hogy az SDSL a bérelt vonali internettel azonos szintű szolgáltatást és a PanTel által garantált sávszélességet biztosít, most azoknak az árérzékeny cégeknek is alternatívát teremt, akik a bérelt vonali szolgáltatást eddig megfizethetetlennek tartották. A piacon lévő ajánlatokhoz képest a PanTel SDSL internet lényegesen kedvezőbb áron, már 29.000,- forinttól rendelhető. Ez az összeg korlátlan internetforgalmat jelent, és a havidíjon felül semmilyen pluszköltséggel nem jár. A PanTel SDSL jelenleg Budapesten és tíz vidéki nagyvárosban érhető el, és a szolgáltatási terület folyamatosan bővül.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ExPLOITED #10
    Hogy lehet a Need for killel online-n játszani?:)
  • Zola NFK #9
    Köszi!
  • shabba #8
    DMCC a szolgáltató. De csak a szolgáltatási terület azon részén kapsz szimmetrikus sebességet ahol Ethernet LAN alapú a kiépített infrastruktúra, ami jellemzően a tömbházas, lakótelepi részeket érinti. Ott ahol kábelnetes hálózat van ott 2Mbps/512kbps-es a csomag.
  • Zola NFK #7
    Ezt melyik szolgáltatónál?
    Mi is most keresünk hasonlót.
  • Branson #6
    Hm. Vicces. Debrecenben a 2/2 SDSL internetért csak 3500-t kell fizetnem! :)
  • shabba #5
    Ahogy nézem a GTS a Yonekeddel még nem jött ki G.SHDSL ajánlattal, mivel elsősorban ők is a bérelt vonali businessben érdekeltek. De ha a Pantel meglépte nagy valószínűséggel rövidesen a GTS is követni fogja.
  • shabba #4
    Ránézel a Pantel weboldalára és megnézed. Egy érpáron van 1/1 és 2/2 Mbps-es csomag, két érpáron 4/4 Mbps. De ezek elég egyértelműen következnek a G.SHDSL szabvány specifikációiból, ahogy az is hogy ezeket nem lehet a DSLAM-tól akármekkora távolságra garantálni, csak viszonylag közelre 2/4 Mbps-et úgy 2km-ig, 1 Mbps-et némileg távolabb.

    Ár viszont nincs a Pantel weboldalán és furcsamód az ÁSZF-jükben sem taláni G.SHDSL-re utalást. A HwSw-es cikkben szerepel 1/1 Mbps-es csomagra egy 29 ezres díj, ami gondolom nettó hisz ez üzleti csomag, ott általában azt szoktak megadni.

    Ahogy nézem a TvNet elég drágán méri a szimmetrikus üzleti csomagjait 1/2/4 Mbps 40/110/170 ezer+fa.

    Az Actel viszont nagyon akciózik, náluk eddig 1/2/3/4 Mbps-es ajánlatok voltak viszonylag drágán, de most csak egy akciós ajánlat villog az oldalukon amit csak a 2/4 Mbps-es csomagokra adnak viszonylag igen kedvezőt. 2 éves konstrukcióval már 20/37 ezerért vesztegetik ami kellemes árszint ilyen sebességhez garantált minőségi jellemzők mellet, bérelt vonali árszinthez képest mindenképp. Piacon ez tűnik most a legolcsóbbnak kár hogy az elérhetősége igen korlátozott, csak annak a 12 telefonközpontnak a vorzáskörzetében elérhető ahova Actel betelepült és elég rövid is a réz a 2 mbps-hez.

    UPC businessnél a 2 vagy 4 Mbps-es szimmetrikus csomagok nettó 60 és 120 ezer.

    Kérdés egy ilyen piacon milyen árakkal jön ki a Pantel. Már az is csoda hogy kijött G.SHDSL netcsomagokkal, hisz neki nem igazán áll érdekében hisz elsősorban bérelt vonali értékesítő, egy ilyen ajánlattal saját magának csinál házon belül konkurenciát. Persze ha a kisüzleti ügyfelekre is hajtani akarnak akkor nincs nagyon más választásuk.

    Pl. Pantelnél egy bérelt vonali World Connect ajánlat 1/1 Mbps-re úgy 200-400 ezer körül van.
  • Bith #3
    A sebesség(ek)ről miért nem eset szó?
  • ssdb #2
    De nem nekünk szól aza bay mi még mindig szopjuk a f@szt a kis feltöltővel.
  • Vorpal #1
    Ha vlamai garantált lenne ebben a Maffia - DSL bizniszben akkor mosolyognék is.