SG.hu

IPTV épül Izlandon

Az Ericsson végponttól végpontig terjedő kereskedelmi IPTV-megoldást szállít a Vodafone Iceland számára.

Gestur G. Gestsson, a Vodafone Iceland műszaki igazgatója a következőket nyilatkozta: "Az Ericsson IPTV-rendszere lehetővé teszi a felhasználói interakciót (például a szavazást) a hagyományos televízióműsorokban. A hangszolgáltatásokkal és a szélessávú hálózaton keresztül biztosított internet-hozzáféréssel együtt ez az IPTV-megoldás teljes "Triple Play" szolgáltatást nyújt. Meggyőződésünk, hogy ez jelentős előnyt képvisel előfizetőink számára."

Mikael Bäckström, az Ericsson skandináv és balti területekért felelős elnöke kijelentette: "Büszkék vagyunk arra, hogy IPTV-megoldást szállíthatunk és integrálhatunk a Vodafone Iceland részére. A Vodafone Iceland teljes körű, végponttól végpontig terjedő IPTV-rendszerünket használja majd hálózatában; ez az együttműködés izgalommal tölt el bennünket. Az ügylet tovább erősíti a Vodafone Iceland vállalattal kiépített üzleti kapcsolatunkat."

Az IPTV lényege IP-alapú elosztási platform használata a digitális szolgáltatások bármilyen alakú és formájú televízió-képernyőre történő eljuttatása során. A platform használatának célja az összes készülék (legyen az televízió, mobiltelefon vagy számítógép) együttműködésének biztosítása. A Vodafone Iceland IPTV-szolgáltatására előfizetők az előbb említett együttműködés, valamint a személyre szabás és az interaktivitás előnyeit élvezhetik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!