SG.hu

Gigantikus LG plazmatévék

Az LG az utóbbi időben több szempontból is elsőbbséget szerzett magának. A koreai cég egyrészt visszafoglalta "A világ legnagyobb plazma panel gyártója" címet 2006. harmadik negyedévében, másrészt a világon elsőként kezdett 71 inches full HD Plazma TV-k sorozatgyártásába.

A Display Search piackutató vállalat jelentése szerint az LG 910 000 plazma panelt értékesített a harmadik negyedévben és ezzel 33%-os piaci részesedést ért el. A legyártott egységek számát tekintve az LG a világ legnagyobb plazma panel gyártójának számított az első negyedévben 730 000 darab paneljével, de a második negyedévben már nem tudta megtartani pozícióját. A cég növelte gyártási kapacitását és így a harmadik negyedévben visszakerült az első helyre.


Az LG teljesítménye természetesen a vásárlók mindennapi életében is érezteti majd pozitív hatását, amelyre tökéletes példa a 71 inches full HD Plazma TV-k sorozatgyártása. Eddig a koreai cég csak rendelésre készített 71 inches Plazma TV-ket, de a megnőtt keresletnek köszönhetően kiterjesztette gyártását a nagyméretű készülékekre is. A 71 inches plazma TV így olcsóbban lesz kapható egy szélesebb vásárlói réteg számára. A főbb piacok Európa és Észak-Amerika lesznek, ahová az első szállítmányok 2007 első negyedévében érkeznek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • quentit #1
    Nekem kell egy ilyen