SG.hu

Az LG HD tévékkel készül a CES-re

Az LG a SEGA együttműködésével játék-előzeteseket mutat majd be Full HDTV-in, a 2007. január 8. és 11. között, Las Vegasban megrendezésre kerülő nemzetközi Consumer Electronics Show-n.

"Cégünk 1080p felbontású, Full HDTV-in mutatja be a SEGA Full HD felbontású játékait" - mondta Young Chan Kim, az LG Electronics digitális kijelzők üzletágának globális értékesítéséért felelős ügyvezető igazgatóhelyettese. "Jelenleg az LG lapos kivitelezésű Full HDTV-i képesek a legmagasabb, 1080p felbontású képmegjelenítésre. Vásárlóink elvárják, hogy mindig a létező legjobb technológiát kínáljuk számukra, ezért arra törekszünk, hogy folyamatos fejlesztéseinkkel a filmrajongók és a játékok kedvelőinek igényeit is maximálisan kielégítsük."


A cég sajtóközleménye szerint a HD minőségű SEGA játékok elképesztő látványt nyújtanak majd mindenki számára. A jelenlévők megtekinthetik a PlayStation 3-ra készült Virtual Fighter 5, valamint az XBOX 360-ra gyártott Sonic The Hedgehog című játékok bemutatóit is.

Az LG létrehozta továbbá a világ első Full HD (1080p) felvételt az NHK japán televíziós csatorna együttműködésével, kifejezetten a 2007-es CES alkalmából. A Full HD felvételt a valaha gyártott legnagyobb sebességű Full HD kamerával készítették. Az LG Full HDTV-i 37, 42, 47 és 55 inches változatokban készülnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!