MTI

Rendkívüli közgyűlést hívott össze a Synergon

A Synergon Informatikai Nyrt. december 18-ra rendkívüli közgyűlést hívott össze, amelynek napirendjén a vezetői részvényopciós program elfogadása, valamint személyi kérdések szerepelnek.

A Budapesti Értéktőzsde honlapján csütörtökön közzétett meghívó szerint nem független igazgatósági tagokat, továbbá felügyelőbizottsági és auditbizottsági tagokat is választanak. A vezetői részvényopciós program elfogadása már szerepelt a Synergon előző, szeptember 12-én tartott közgyűlésének napirendjén is. Akkor határozat nem született róla, a közgyűlés csupán felhívta az igazgatóságot arra, hogy a következő éves rendes közgyűlésig dolgozzon ki és terjesszen a közgyűlés elé a társaság tisztségviselőire és vezető munkavállalóira vonatkozó részvényopciós programot.

Az előző közgyűlés ezen kívül felhatalmazta az igazgatóságot saját részvények vásárlására, továbbá új igazgatóságot, új felügyelő bizottságot és új audit bizottságot választott, illetve módosította és egységes szerkezetbe foglalta a társaság alapszabályát. A Synergon Csoport 243,5 millió forint adózás utáni veszteséggel zárta 2006 első háromnegyed évét, szemben a tavalyi 85,6 millió forint nyereséggel, a csoport bevétele 14,6 milliárd forint volt, 18 százalékkal több, mint egy évvel korábban.

A Synergon részvények a Budapesti Értéktőzsde A kategóriájában forognak, csütörtökön délben 1.099 forintot értek, 10 forinttal többet, mint előző nap záráskor. Az elmúlt egy évben 453 és 1.222 forint között mozgott az árfolyamuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!