Napi Online

Lemondott a Synergon-vezér

Alig hét hónappal kinevezése után rendes felmondással távozik a Synergon éléről Radnóty Zoltán, a cég vezérigazgatója - közölte a társaság.

Pedig Radnóty alatt mintha valóban mélyreható változások indultak volna meg a korábban sokat botladozó társaságnál: új stratégia és új vállalatirányítási rendszer kidolgozásába kezdtek, valamint felkeltették az intézményi befektetők figyelmét a cég részvényei iránt. Feltehetőleg többek között ennek is köszönhető, hogy a Budapesti Értéktőzsdén idén eddig a társaság papírjai teljesítettek a legjobban.

A lemondás okairól a Synergonnál nem árultak el részleteket, ám minden bizonnyal Radnóty távozása nem független a cégnél lezajlott tulajdonosváltástól. Bizonytalan, mi lesz ezek után a Radnóty által az elmúlt hónapokban kidolgozott középtávú stratégia sorsa. Az anyag állítólag teljesen kész van, már csak az igazgatóság jóváhagyására vár. Kérdéses azonban, hogy az új tulajdonosok vajon úgy képzelik-e el a társaság jövőjét, mint a mandátumát még az alapító részvényesektől szerző Radnóty.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!