Berta Sándor

Németország: 2008-ig 98 százalékos DSL-lefedettség

A német kormány úgy döntött, 2008-ig a háztartások 98 százalékában mindenképpen kell lennie szélessávú internethozzáférésnek.

Az embereket a Breitband Atlas nevű weboldal segítségével folyamatosan tájékoztatják majd arról, hogy éppen melyik régióban vannak beruházások, így mindenki pontosan nyomon követheti, hogy lakóhelyének közelében mikor lesz szélessávú internet. A portálon arról is tájékoztatást kaphat bárki, hogy az adott körzetekben milyen internetszolgáltatók milyen csomagjai és milyen technológiák elérhetők, valamint hogy mekkora sávszélességű hozzáférések közül lehet választani.

A cél, hogy 2008-ra az ország háztartásainak 98 százalékában legyen valamilyen nagy sávszélességű internetelérés. Ez elsősorban DSL-hozzáférés lehet, de természetesen támogatják a kábeltelevíziós és a vezeték nélküli internetelérések kiépítését is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gz8 #5
    A shack.us már régóta nem enged linkelni. Több lehetőséged is van: a kép url-jét teszed be link formájában, vagy linket simán bemásolod, illetve a harmadik megoldás, hogy hogy olyan tárhelyre teszed fel, ahonnan linkelhető a kép.
  • peetking #4
    100 megát mindenkinek
  • BiG G #3
    na ilyen nem lesz nálunk soha
  • pTk #2
    Igy kell ezt :)
  • TheSuperMan #1
    lol