SG.hu

Digitális infosztráda épül Olaszországban

A BT Albacom három másik olasz szolgáltatóval együtt nyert pályázatot a központi és helyi közigazgatási intézményeket összekapcsoló digitális infosztráda létrehozására.

A BT Albacom korszakalkotó szerződést írt alá az olasz Országos Közigazgatási IT Központtal (CNIPA) az Olaszországban eddig létrehozott legnagyobb közigazgatási kommunikációs infrastruktúra, az (SPC), a közigazgatás összekapcsoló rendszerének létrehozására. A négy nyertes konzorciumot alakít hálózatukat az olasz közigazgatási intézményekkel összekötő infrastruktúra létrehozására.

A BT részesedése a szerződés 25%-a, a becsült megrendelések összértéke több mint 100 millió euró az elkövetkezendő öt évben, és kiemelt szervezeteket fog lefedni, mint pl. az Igazságügyi Minisztérium, valamint a Mezőgazdasági és Környezetvédelmi, Honvédelmi, Külkereskedelmi és Idegenforgalmi Minisztériumokhoz tartozó irodák.

Livio Zoffoli, a CNIPA elnöke mondta: "Olaszországban most először tud majd együtt dolgozni a helyi és központi közigazgatás egy egységes, integrált rendszerben. Ezáltal lehetővé válik innovatív, új szolgáltatások bevezetése az állampolgárok érdekében, javítja kapcsolatukat az ország közigazgatásával, ugyanakkor lényegesen csökkenti összekapcsolódásunk költségeit. Az SPC az összes olaszországi közigazgatási intézmény teljes bevonásának és az Olaszországban jelen lévő fő telefonszolgáltatóknak köszönhetően valósul meg."

François Barrault, a BT International elnöke mondta: "A BT újabb pompás eredménye Olaszországban, hogy megnyerte a CNIPA és Olaszország közigazgatásának bizalmát. A BT Albacom felvásárlásának befejezése óta eltelt 16 hónapban olaszországi csapatunk Corrado Sciolla vezérigazgató vezetésével sikert sikerre halmoz: a BT globális képességeit hasznosítva látványos kétszeres digitális növekedést biztosít az országban, ugyanakkor lenyűgöző szerződéseket köt, mint pl. a 450 millió euró értékű outsourcing szerződés a Fiattal márciusban. Ezek az eredmények megerősítik a jól célzott felvásárlási stratégiánk sikerét."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!