SG.hu

Szimmetrikus DSL-t kínál az Actel

Az üzleti ügyfeleknek szóló ajánlatok közül minden cég igényei szerint választhat: a szimmetrikus 1 Mbit/sec. sebességtől egészen 4 Mbit/sec. sebességig.

Sok intézménynek és vállalkozásnak valójában nem ADSL kapcsolatra van szüksége, hanem szimmetrikus internet elérésre. Az Actel által kínált SHDSL Business csomagok előnye, hogy a hagyományos ADSL szolgáltatással szemben a feltöltési irányban is a letöltés komfortját kínálják. Ideális megoldás olyan üzleti felhasználók számára, amelyek gyakran küldenek nagyobb állományokat, vagy saját web illetve e-mail szervert üzemeltetnek.

Az Actel Kft. már indulásakor új generációs (NGN) IP alapú szélessávú platformot vásárolt, amely független más szolgáltatók hálózatától. Ezen a rendszeren alapul az SHDSL szimmetrikus internet szolgáltatás is, mely minőségi paramétereiben megegyezik a hagyományos bérelt internet eléréssel. A cég havi 34.900 Ft-tól kínál szimmetrikus internetcsomagot, ami a béreltvonali költségek töredéke. 2006. május 15. és június 30. között az Actel SHDSL Business csomagok kedvezményesen, belépési díj nélkül rendelhetők meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ronny #4
    na majd a 18mbites csomaghoz kapsz fincsi 1mbites uploadot:)
  • Golyókapkodó #3
    szimmetrikus Adsl :-) Na, végre rájöttek, hogy ilyen kellene...jó, ne legyen szimmetrikus, de amit feltöltés címén adnak, az a sávszél enyhén szólva nevetséges... :-(
  • GodBadka #1
    És ilyenből lakossági csomag miért nincs?