MTI

DVD rendelés interneten

Interneten is lehet már DVD-t hozatni egy bécsi videotékától, s ráadásul kérésre a futár italokat és édességeket is szállít.

A különleges, állítása szerint egyedülálló szolgáltatást a Movienna bécsi videotéka kínálja. A megrendelő 15 000 DVD és nagy számú egyéb felvétel közül is választhat. Ezért évente 30 euró tagdíjat, filmenként pedig két napra 1,80 euró kölcsönzési díjat tartozik fizetni.

A megrendelés úgy történik, hogy az illető az internetes honlapon rákattint az óhajtott DVD-re, elolvassa a képernyőjén megjelenő rövid filmkritikát, majd virtuális kosárba helyezi a DVD-t. Szabadon megválaszthatja a szállítás időpontját, valamint azt is, hogy mikor vihetik el a DVD-t.

A akinek ennyi kényelem még nem elég, attól kivételes helyzetekben - például amikor szünetel az internet - telefonon is elfogadnak megrendelést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ZsoltiMC #5
    Szerintem az a barom aki 5 mp-en belul elfelejti mit olvasott.
    "A különleges, állítása szerint egyedülálló szolgáltatást a Movienna bécsi videotéka kínálja."

    A cimet is nehez am kitalalni:
    http://www.movienna.at/
  • klastrom #4
    Télleg melyik ez a burgenlandi cég ?
    Ezt a barmok odaírhatták vóna...
  • quentit #3
    Ráadásul a DVDRent.hu-nál nem kell előre megmondani, hogy meddig lesz nálad a film... Akármeddig lehet, amíg fizeted a díjat és nem rendeltél másikat...

    Na nem a reklámot akarom csinálni nekik, no meg a választék is szerényebb lehet mint 15 ezer DVD...
  • galedki #2
    rányomulhatsz a dvdrent.hu-ra, az pont ez, havi 3,900 kemény magyar ft-ért. kipróbálhatod, de szvsz még mindig jobb egy videotéka (olcsóbb), itt akkor is ketyeg a havidíj, ha nem csinálsz semmit...
  • noss #1
    egy link nem ártott volna? esetleg Magyarországra is szállítanak?