SG.hu

Internetes törzsutasprogram a Germanwings-nél

A Germanwings Légitársaság az Európában működő diszkont légitársaságok között elsőként vezette be internet alapú törzsutas-programját.

A Boomerang Club elnevezésű hűségprogram strukturájával és szabályaival kedvez a Légitársaság törzsutasainak: a programban résztvevők már 8 oda-vissza útra szóló, illetve 16 egyirányú repülőjegy vásárlásával ajándék jegyet kapnak. A Boomerang Clubot kizárólag a Légitársaság honlapján, a www.germanwings.com weboldalon keresztül lehet igénybe venni, angol és német nyelven. A törzsutasprogram előnyeit már a két éves utasok is élvezhetik.

A személyes adatokat automatikusan kigyűjti az utasról készített profilból a rendszer, amelyen keresztül az utas jelezheti az akciós ajánlatokra vonatkozó kívánságait. A Boomerang Club tagsági feltétele csupán egyszeri, 4 eurós összeg befizetése és 1 euró hitelkártyadíj befizetése. Ezt követően az új tag számára nyitva áll a Boomerang Club. A tagság a tagsági kártya kinyomtatásával lép érvénybe. A "bumeráng“ elnevezésű hűségpontokat ezt követően minden online, illetve a telefonközponton keresztül történő foglalásnál a tagsági számhoz rendelik, amelyeket egyelőre csak három hónappal a jegyrendelés után lehet jóváírni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!