Berta Sándor

Megjelenése előtt letölthetővé vált Madonna új albuma

A popdívával is megtörtént az, ami eddig számos előadóval: már jóval a hivatalos megjelenés előtt felkerült a világhálóra legújabb albuma. Madonna nem fogadta kitörő örömmel az erről szóló híreket, és eléggé megviselte a dolog.

A Confessions on a Dancefloor pontosan egy héttel a hivatalos bemutató előtt került fel az internetre. Amint arról a The Sun nevű brit bulvárlap beszámolt, az énekesnő szabályos dühkitörést kapott és magánkívül volt, amikor meglátta a vadonatúj albumát az egyik fájlcserélő hálózaton a letölthető művek között.

Az eset pikantériája, hogy az album kiadását soha nem látott biztonsági intézkedések előzték meg. Még a popsztár közvetlen környezetébe tartozók, a zenei lapok és tévék tudósítói sem kaphattak tiszteletpéldányt az albumból, a kevés kópiát pedig vízjegy-technikával látták el. Madonna azonnal megkérte a személyes tanácsadóját, hogy derítse ki, ki állhat az ügy hátterében, és hogyan kerülhetett fel az új album az internetre.

A popdíva az új albumán a táncparkett ördögeként jelenik meg, DJ-kísérettel. A sztár jelenleg éppen tévéshow-ról tévéshow-ra utazik, hogy az ABBA együttes Gimme, gimme, gimme című számára hasonlító Hung Up című dallal népszerűsítse az új albumát. Madonnának nem ez az első összetűzése a fájlcserélőkkel, hiszen az American Life című albumának megjelenésekor a popsztár saját dalainak némileg módosított változatait tette elérhetővé. Ezekben olyan mondatokat helyezett el, amelyek célzottan a letöltőknek szóltak: "Mit képzelsz, ki vagy te?" vagy "Mit gondolsz, mit csinálsz éppen?". Persze a válaszlépés sem maradt el, feltörték weblapját.

Korábban számos előadó albuma került ki már a hivatalos megjelenés előtt hetekkel, sőt hónapokkal a világhálóra, ám mióta szigorítottak a biztonsági szabályokon, az elmúlt időben ritkultak a hasonló esetek. A "Hung up" című szám egyébként meghallgatható a Madonna.com-on

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dez #51
    Nahh, láttam Madonna új klipjét (a Hung Up c. számból). Nos, eddig csak az új albumról gondoltam azt, hogy erősen emlékeztet Kyle Minogue 1-2 évvel ezelőtti zenéire, most már viszont vizuálisan is teljesen olyan volt, mintha Minogue-t látnám, teljesen átvette a stílusát, mozgását, stb. (Úgy látszik, teljesen leírta szegényt.)
  • MaSzKa #50
    Megjelenése előtt letölthetővé vált Madonna új albuma
    így járt úgy is sok a pénze
  • NEXUS6 #49
    Annyi esze azért van, hogy lássa hogy Európában élni azért lehet hogy magasabb az életminőséget jelent, mint amcsiban.
    Monnyuk lehet hogy nem Londonba kellett volna költöznie. Mert az kb olyan mint a Havannáról átmenni a Nyóckerbe;)
  • DVDMester #48
    mit akar ez a hülye ringyó, attól hogy pénze van ugyanolyan senki kis kurva mint volt.
    sőt, még rosszabb.
  • static #47
    Baker ha ijen szinten imádod menj ki amcsiba az nyald ki a valagát. :)
    Amúgy nem hiszem, hogy madonna saját maga írná a dalait, gyanítom régen se ő írta csak azt hazudták. Tehát innentől kezdve nem más csak a legszerencsésebb olasz csaj. Na jó, énekelni tud azt tény.
    Jópofa, hogy a legjobb száma /szerintem/ az pont erről szól. Material girl vagy mi.
  • DanyyX #46
  • smokedoc #45
    Madonna példát vehetne Janikától :)

    http://janikacd.uw.hu
  • NEXUS6 #44
    Szerintem itt nem elsősorban a zenéjét szapulják az egyedek!

    Hanem a hozzáállását (baker ezt a szót így kell írni? mennyi kettőőzződés!;))))!

    Mit szólnál ha az új madonnaalbumod eleve el sem indulna számítógépen, ha még is megpróbálnád akkor feltenne egy férget, ami kicsinálná a cd-íródat. Plusz a böngésződ kezdőlapját átírná egy weboldalra, ahol minden szemét hekkerkedő köcsögnek elmondana.

    Szerintem az eddigiek után valszeg ez lesz a kvetkező lépése.
  • DanyyX #43
    "Az egész zenész szakma tanulhatna töle."
    Jah, és ebben a mondatban mit akartál kifejezni?
  • DanyyX #42
    Irigy a sikereire?
    Mit gondolsz, hogy jutott el idáig?
    Régebben, még lehet, hogy köze volt a zenéhez, de most? Szerinted hány milliót keres? Jah, és mire tartja a rajongóit? Mert nem tart többre mondjuk téged se, egy birkánál