SG.hu

Ázsiában terjeszkedik az F-Secure

Az F-Secure Corporation együttműködési megállapodást kötött a PCCW Netvigatorral, Hongkong legnagyobb internetszolgáltatójával. Az együttműködés keretében a Netvigator szélessávú internet-előfizetői felhasználóbarát csomag formájában jutnak valós idejű IT-biztonsági megoldáshoz.

A cég emellett tovább bővítette üzleti tevékenységét az ázsiai piacon. A Japánban több éve létrehozott képviselet után most megnyitotta szingapúri irodáját is. Az általuk kínált Security as a Service(TM) (biztonság mint szolgáltatás) koncepción alapuló IT-biztonsági megoldást a Netvigator PC Guard szolgáltatása keretében vezették be Hongkongban. A Netvigator szolgáltalásának egyik nagy előnye a már kipróbáltan hatékony műszaki támogatás, amely a helyi viszonteladói értékesítés során nem biztosítható.

"A Netvigator többször kifejezte azt az igényét, hogy ügyfeleinek kiváló védelmi szolgáltatást szeretne nyújtani. Az F-Secure mindent megtett azért, hogy kielégítse ezt az igényt, és tökéletesen testre szabott megoldással állt elő. A PC Guard szoftver angol verziójával végzett próbák azt mutatták, hogy fogyasztóink rendkívül lelkesen fogadták az új, gyors reagálású biztonsági csomagot, ezért most az októberben megjelenő kínai nyelvű változaton dolgozunk" - mondta Janice Lee, a PCCW szélessávú szolgáltatási üzletágának marketingigazgatója.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!