SG.hu

A Veracomp az F-Secure magyarországi disztribútora

Az F-Secure bejelentette, hogy ezentúl a Lengyelországban vezető disztribútor Veracomp magyarországi képviselete számára is biztosít disztribúciós jogokat. A Veracomp az F-Secure termékek forgalmazása mellett technikai támogatással és oktatással is segíti a viszonteladók munkáját.

A megállapodás értelmében a Veracomp az F-Secure megoldások magyarországi disztribúcióját látja el, valamint terméktámogatást nyújt viszonteladóinak. Az együttműködéssel a lengyel disztribútor megerősíti jelenlétét az IT-biztonsági piacon, és kiszélesíti termékportfólióját, mellyel új üzleti lehetőségek nyílnak meg mindkét vállalat előtt. A Veracomp mellett a 2F 2000 Kft. is folytatja az F-Secure termékek magyarországi disztribúcióját.

"Az IT-biztonsági piac világszerte rohamosan növekszik. Az IDC felmérése szerint 2007-re az IT-biztonsági termékek értékesítéséből származó bevétel a világon eléri a 14,4 milliárd dollárt. A tűzfal, az IPS, a VPN, a tartalomszűrés, az anti-spam szolgáltatások és a vírusvédelem ma már elengedhetetlen részét képzik a teljes IT-biztonsági megoldásoknak. Napjainkban a vásárlóknak egyre robosztusabb és átfogóbb biztonsági rendszerekre van szükségük hálózataik, személyi számítógépeik és noteszgépeik védelmére" – nyilatkozta Krzysztof Grindel, a Veracomp CEE értékesítési osztályának igazgatója.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!