SG.hu

Az F-Secure örül a Microsoft biztonsági intézkedéseinek

Az F-Secure üdvözli, hogy biztonsági megoldásaival a Microsoft is hangsúlyt fektet a PC felhasználók biztonsági tudatosságának növelésére.

Az F-Secure közleménye szerint örömét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a Microsoft kommunikációs munkájának köszönhetően nő a PC felhasználók táborának biztonsági tudatossága. A vállalat nagy elismerésnek tartja, hogy az ipari óriás szolgáltatásközpontú biztonsági koncepciót alkalmaz.

"A Microsoft bejelentése igazából elismerés számunkra, hiszen a vállalat azt a megközelítést alkalmazza, amelyet az F-Secure vezetett be, és vitt sikerre az elmúlt öt év során. A szolgáltatói megközelítés további támogatása várhatóan új lendületet ad a megoldásnak" - mondta Risto Siilasmaa, az F-Secure elnök-vezérigazgatója. "Az F-Secure biztonsági szolgáltatásait szoftverként és online szolgáltatásként is kínálja, viszont az online biztonsági szolgáltatások bevezetését hosszú tanulási folyamat előzte meg. Az F-Secure több éve fejleszt és forgalmaz ilyen szolgáltatásokat, megoldásaink pedig folyamatosan díjakat nyernek, és győztesként kerülnek ki az összehasonlító tesztekből" - tette hozzá Risto Siilasmaa.

A cég szerint szerint egy átfogó PC biztonsági megoldásnak számos olyan elemet is kell tartalmaznia, amelyet a Microsoft bejelentése nem említ. Ilyen összetevők például a proaktív védelmi lehetőségek, a kémprogramok elleni felkészültség, a rootkit alkalmazások észlelése és azok a funkciók, amelyek az azonnali védelmet támogatják.

Az F-Secure üzleti tevékenységének legnagyobb részét a vállalatok számára fejlesztett biztonsági megoldások teszik ki, de az utóbbi két évben a fogyasztói ágazatban is kimagasló növekedést ért el. A vállalat a közlemény végén kiemeli, hogy továbbra is jó együttműködést kívánnak fenntartani a Microsofttal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!