SG.hu

Áruházakban is megjelennek az F-Secure termékek

Az F-Secure bejelentette, hogy dobozos termékeit októbertől hipermarket, műszaki, irodatechnikai és multimédia áruházláncokon keresztül is értékesíti. A megállapodás értelmében a magyarországi üzletek az F-Secure Anti-Virus 2006 és az F-Secure Internet Security 2006 megoldásokat értékesítik.

A 265 budapesti és vidéki kiskereskedelmi üzletben egyelőre az Anti-Virus 2005 és az Internet Security 2005 megoldások lesznek elérhetők, a Mobile Anti-Virus megoldás értékesítését a későbbiekben tervezik. A 2F 2000 Kft., a magyarországi információbiztonsági piac meghatározó cége a biztonságtechnikai cég disztribútoraként, a Magnew Kft., az egyik legnagyobb magyarországi videojáték disztribútor pedig viszonteladóként vesz részt a megállapodásban.

"Míg a közép- és nagyvállalatok körében szinte minden szervezet használ valamilyen IT-biztonsági megoldást, az otthoni felhasználóknál és a kisvállalkozásoknál sokszor még a legalapvetőbb biztonsági megfontolásokat is figyelmen kívül hagyják" - mondta el Juhani Kivelä, az F-Secure közép-kelet-európai régió menedzsere. "Nemzetközi felmérések azt mutatják, hogy az otthoni felhasználók 50 százaléka nem rendelkezik anti-vírus és tűzfal megoldással. Azonban egyre újabb és egyre több fenyegetés jelenik meg az interneten, ezért egyre nagyobb veszélynek teszik ki magukat a védtelen felhasználók. Az F-Secure ez ellen szeretne tenni azzal, hogy könnyebben elérhetővé teszi díjnyertes IT-biztonsági megoldásait. Az otthoni felhasználókat egyértelműen a nagy áruházláncokon keresztül lehet leghatékonyabban elérni, ezért ezentúl a magyarországi áruházláncok üzleteiben is jelen lesznek az F-Secure termékei. Örülünk, hogy a legnagyobb üzletláncokkal és olyan vezető magyarországi partnerekkel dolgozhatunk együtt, mint a 2F 2000 Kft. és a Magnew Kft." - tette hozzá Juhani Kivelä.

"A felhőtlen szórakozásunk alapja a biztonságos háttér. Ez fokozottan igaz a videojátékok PC alapú, internet támogatású játékaira. Cégünk a konzoljátékok világából nyitott a PC felhasználók felé: szerettük volna a játékosok örömét gondtalanná tenni azáltal, hogy egy biztonságos hátteret is kínálunk a mindennapos szórakozás mellé. Mivel számunkra az F-Secure termékek megnyugtató megoldást kínáltak az üzleti életben, úgy véljük, fogyasztóink számára is biztonságot jelentenek az önfeledt szórakozáshoz" - nyilatkozta Nagy Imre Gábor, a Magnew Kft. üzletágvezetője.

Az finn cég magyarországi forgalmának mintegy 10 %-át teszi ki a dobozos termékek értékesítése. A vállalat az áruházláncokban való jelenléttől a forgalom növekedése mellett a márka ismertségének növelésére is számít.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!