SG.hu

Új portált indított a T-Online

A márkaváltással egy időben, június hatodikán bemutatkozott a T-Online új szórakoztató ügyfélportálja, a t-online.hu is.

A vállalat június 6-án indította el új portálját. A T-Online.hu minden információ központja akar lenni, egy olyan oldal, mely aktuális hírekkel, magazintartalmakkal, életmód-tanácsokkal teszi színesebbé a mindennapokat. A zeneáruházban több mint 130.000 zeneszám közül válogathatnak az internetezők, és a kedvenc albumokat le is tölthetik. Az új honlapon üzemel egy rádió, ahol több tematikus rádió műsorából választhatnak és saját játszási listákat állíthatnak össze a látogatók. Ugyancsak saját fejlesztésük a Téka, ahol filmeket nézhetnek a szolgáltatásra előfizetők. A multimédiás tartalmakhoz kapcsolódik a fotótár, melynek segítségével az ügyfelek tárolhatják és ismerőseikkel meg is oszthatják fényképeiket.


A vállalat sajtóközleménye szerint az új portálon minden nap extra multimédiás tartalom várja a látogatókat, pl. interjú Vaya Con Diosszal, Michael Flatley-vel, Juga Veronikával, Kepes Andrással, Risztov Évával vagy az Anima Sound System zenekarral. Összegyűjtötték azokat a szolgáltatásokat, amelyre a mindennapokban szükség lehet: időjárás- és pollenjelentés, térképek, útvonaltervezők, menetrendek, fapados járatok összehasonlításai, szótár, telefonkönyv, tévé-, moziműsorok, illetve horoszkóp.

Ugyancsak új külsőt kapott az Online Ügyfélszolgálat, ahol a T-Online ügyfelei módosíthatják adataikat, illetve jelszavaikat; rendelhetnek számlamásolatot; rendezhetik számlatartozásukat bankkártyás fizetéssel vagy Sodexho Pass Internet utalvánnyal, sőt vásárolhatnak is. A portálon számos speciális szolgáltatás található az előfizetők részére: megnézhetik e-mailjeiket, kezelhetik webtárhelyüket, honlapjukat és online naptárjukat.

A társaság célja az új portál indításával játszva eligazítani a világhálón, hogy mindenki számára élmény legyen az internetezés.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!