SG.hu

Havi bruttó 3250 forintért kínál ADSL-t a T-Online

Megújuló termékkínálat, új tartalomszolgáltatások a régi-új piaci szereplő, a T-Online Magyarország palettáján.

2005. május 6. óta az Axelero Internet T-Online Magyarország néven folytatja tevékenységét. A márkaváltással együtt a vállalat megújítja termékkínálatát, és új tartalomszolgáltatásokat vezet be. "Az internet folyamatos változásban van. Változik - egyre meghatározóbbá válik - szerepe a távközlésben, változik az internethasználat a sávszélesség növekedésével és változnak a felhasználói szokások is. Ezeknek a változásoknak kell megfelelnünk, ezekkel együtt változtunk mi is. A T-Online a Magyar Telekom Csoport legfiatalabb, de leggyorsabban növekvő vállalata. A változások mellett, a T-Online a jövőben is szeretné megtartani útmutató szerepét, és hű lenni a T-Online márka értékeihez - dinamizmus, innováció, barátságosság, egyszerűség" - mondta el Simó György, a T-Online Magyarország vezérigazgatója az Internet Világnapja alkalmából rendezett sajtótájékoztatón.

Május folyamán a Magyar Telekom szolgáltatási területein az eddigi ADSL sebességek 1, 2, 3 Mb/s-ra emelkedtek, ennek köszönhetően a vállalat megduplázta szélessávú internetkapcsolatainak sebességét. Ezzel egy időben változnak a T-Online újonnan értékesítésre kerülő kábelnetes csomagjai és sebességei is, amelyek struktúrája az új ADSL csomagokhoz és sebességekhez igazodik. Az ADSL sebességének átállítása folyamatosan történik, május 23-tól a szerződések is módosulnak, az új és régi ADSL csomagok már az emelt sávszélességnek megfelelőek.

A márkaváltással a társaság új szélessávúinternet-hozzáférést tartalmazó csomagokat vezet be a piacra. Az új, alacsony havidíjas Start csomagot a kezdő és költségérzékeny internetezőknek ajánlják havi bruttó 6500 forintért. A Biztonság csomag alaptartalmává vált a vírusvédelmi szoftver. A Család csomagban lévő gyerekbarát kezelőfelülettel rendelkező böngésző csak a kifejezetten csemetéknek szánt, és a szülők által engedélyezett oldalak elérését teszi lehetővé. A Család csomagnak is része a vírusvédelem. A Multimédia csomag azoknak a felhasználóknak szól, akiknek fontos a gyors letöltési sebesség és a nagy sávszélesség. Ezek az internetezők elsősorban szórakozásra használják az internetet, így ennek a csomagnak a bevezetése az új portál tartalmi bővülésével együtt várható.

Újdonság a piacon 2 Mb/s-os vezeték nélküli hozzáférés. A WLAN-csomag tartalmazza a szükséges vezeték nélküli eszközöket, valamint a házhoz szállítás és a telepítés is része az előfizetésnek. A csomag előnye, hogy a felhasználók az otthonuk bármely pontján szélessávon csatlakozhatnak a világhálóhoz. A WLAN-csomagban a havi díj az előfizetés lejárta után, meghosszabbításkor csökken.

Start

Biztonság

Család

Multimédia

WLAN

Költségtaka-rékos szélessáv

Vírus-védelemmel szélessávon

Családos szélessáv takarékosan és biztonságosan

Szórakozás szélessávon

Vezeték nélkül szélessávon

Bruttó 6500 Ft/hó

Nyári akció: bruttó 3250 Ft/hó

Bruttó 8200 Ft/hó

Nyári akció: bruttó 4100 Ft/hó

Bruttó 10 400 Ft/hó

Nyári akció: bruttó 5200 Ft/hó

Bruttó 12 900 Ft/hó

Nyári akció: bruttó 6450 Ft/hó

Bruttó 12 900 Ft

Nyári akció: bruttó 6450 Ft/hó

Tartalom: 512 kbit/s

3GB forgalom a havidíjban (E feletti forgalom esetén bruttó 500 Ft/GB fizetentő)

 

Tartalom 1 Mbit/s

3GB forgalom a havidíjban (E feletti forgalom esetén bruttó 500 Ft/GB fizetentő)

T-Online Vírusvédelem

Tartalom: 1 Mbit/s

forgalom- független

T-Online Vírusvédelem és Axer Gyerekinternet alapverzió

 

Tartalom: 2 Mbit/s

forgalom-független

Havi bruttó 1500 Ft értékben letölthető multimédiás tartalom(filmek, zenék)

Tartalom: 2 Mbit/s

forgalom-független

WLAN-router + adapter házhoz szállítása és helyszíni szerelése


A feltüntetett árak 2 éves hűségnyilatkozat vállalása esetén érvényesek. A nyári akciós csomagok 2005. július 31-ig fizethetőek elő, az akciós havidíjak 2005. augusztus 31-ig érvényesek.

A jelenlegi ügyfelek számára újdonság az is, hogy már megváltoztathatják elektronikus levelezési címeik végződését. Az axelero.hu végződésű e-mail címek még két évig tovább élnek, de egy átállítással az új, t-online.hu végződésű e-mail cím is használható. Ugyanez vonatkozik a cegnev.axelero.hu típusú webcímekre. A névváltással egy időben a T-Online jelentősen a megemelte az e-mail tárhelyek méretét is, csomagoktól függően, 50-100-200 MB áll az ügyfelek rendelkezésére.

A T-Online hamarosan újabb tartalomfejlesztési újdonságokkal lép a piacra, terveik között szerepel a televíziózás szélessávú kapcsolaton, illetve banki szolgáltatások bevezetése az [origo]-n. Az új portálon fog működni a vállalat megújult Online Ügyfélszolgálata is. Hamarosan új on-demand szolgáltatások jelennek meg, a Zeneáruház további bővítése is várható, illetve egy kereskedelmi TV szappanoperájának on-demand elérhetősége is megvalósul. A jövőben további televíziós szolgáltatásokat is bevezetnek, előtérbe kerül a Triple Pay - hang, adat, video egy csomagban -, valamint a biztonságos és kényelmes fizetési megoldások.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TeszteloPontHu #21
    Hétvégén? Melyik hétvégén? A sávszél emelés a hónap elején szinte mindenhol megtörtént, és már napok/hetek óta a tv-ben is megy a hirdetése. Erről nem tudtak a TPontban???
  • TeszteloPontHu #20
    Melyik 2 éves időszakban nem volt árcsökkenés? Max. az Axeleronál nem volt...
  • klastrom #19
    Tökmindegy hogy hívják Axelero vagy T-online, ugyanaz a szar...
  • Sil78 #18
    Tiltsd le azt a rózsaszín vackot. Mire való az AdBlock szerinted?
  • ati88 #17
    én most 9100Ft és 1MB/s...semmi korlát
    sztem még egy évet hosszabbítok...nem lesz 1 éven belül 9000 alatt 1 megás net forgalomkorlát nélkül, szerintem
  • fflx #16
    Most akkor axeleronak nincs honalpja??? Ami bejon azon ott libeg egy rozsaszin bugyi, azt arra a mar 500000x reklamozott valtunk sablon zoveg jon be... masra meg nem lehet kattogni. vagy lehet firefoxxxal nem megy csak?
  • concrete #15
    igen, ezt elég sok be fogják opni, mert azért ha nem lenne a 2év, és 3250+500/Gb lenne végig, akkor egész korrekt ár lenne ...
  • concrete #14
    vagy lenne az adatkorlát mondjuk 10 Gb, a 3 kurvakevés
  • concrete #13
    hát komolyan nem értem ezeket az árkonstrukciókat, miért nincs mondjuk 384, vagy akár 256 -os csomag, aminek az ára kb 5-6 ezer és nincs forgalmi korlát. ezzel vége lenne a modemnek, de nem ...
  • Hegyikecske #12
    Amugy pedig ha nem mondod le a netet nem kell meghosszabítani, lejárt az idő, akkor megy tovább minden