SG.hu

ADSL-akcióba kezd a VIVAnet is

A VIVAnet új akciója keretében a Családi vagy Irodai ADSL-re július végéig előfizetők, két teljes hónapig ingyen vehetik igénybe a szolgáltatást.

A cég közleménye szerint a havidíjmentes periódust követően is bruttó 6000 Ft alatt marad a legkisebb korlátlan lakossági ADSL-csomag havidíja. A 2 éves korlátlan 512-es Családi csomag bruttó 5990 Ft-ba kerül, a korlátlan 1024-es Irodai csomagért pedig havi nettó 9992 Ft-ot kell majd fizetni. A két teljes hónap az aktiválástól számított 62 napra terjedő havidíj-mentességet jelent. Az akció a Családi csomagok keretében mind a korlátlan, mind a transzfer csomagokra kiterjed.

"Tapasztalataink alapján, a nyáron csökken az ADSL iránti érdeklődés. Az ajánlatunk célja, hogy a VIVAdsl iránti keresletet ebben az időszakban is fenntartsuk" - nyilatkozta dr. Bödecs Béla, a VIVAnet ügyvezetője.

A szolgáltató az üzleti ügyfeleiről sem feledkezett meg, őket légkondicionálóval csábítja. "Ez a nyár melegnek ígérkezik, így minden cégnél jól jön egy klímaberendezés. Sikerült akciónkhoz egy olyan megbízható partnert találnunk, aki a szállítás mellett a berendezések beszerelését is vállalja" - folytatta az ügyvezető. A forgalomkorlátos FLEXIadsl Családi és a havidíj-mentes ZÉRÓflexi ADSL szolgáltatások kínálatát továbbra is fenntartja a VIVAnet. "A ZÉRÓflexi szolgáltatásunk májusban kedvező visszhangra talált, megrendeléseink 5%-a ebből a termékből került ki. Úgy ítéljük meg, hogy továbbra is van igény erre az országban páratlan ADSL-konstrukcióra" - ismertette az akció hátterében meghúzódó szempontokat dr. Bödecs Béla.

A VIVAnet 2004 folyamán megduplázta ADSL-előfizetőinek számát, bevételét pedig 60%-kal növelte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mipi #3
    Ez a VIVANET nem valami olcsó ahogy elnézem!
  • gz8 #2
    Olvasd el az első mondatot.
  • Hegyikecske #1
    "A forgalomkorlátos FLEXIadsl Családi és a havidíj-mentes ZÉRÓflexi ADSL szolgáltatások kínálatát továbbra is fenntartja a VIVAnet." Milyen az a havidíj mentes adsl? Sztem elírták :) olyan nekem se lenne rossz hát még a légkondi, de maugy nem vennék :D