21
  • TeszteloPontHu
    #21
    Hétvégén? Melyik hétvégén? A sávszél emelés a hónap elején szinte mindenhol megtörtént, és már napok/hetek óta a tv-ben is megy a hirdetése. Erről nem tudtak a TPontban???
  • TeszteloPontHu
    #20
    Melyik 2 éves időszakban nem volt árcsökkenés? Max. az Axeleronál nem volt...
  • klastrom
    #19
    Tökmindegy hogy hívják Axelero vagy T-online, ugyanaz a szar...
  • Sil78
    #18
    Tiltsd le azt a rózsaszín vackot. Mire való az AdBlock szerinted?
  • ati88
    #17
    én most 9100Ft és 1MB/s...semmi korlát
    sztem még egy évet hosszabbítok...nem lesz 1 éven belül 9000 alatt 1 megás net forgalomkorlát nélkül, szerintem
  • fflx
    #16
    Most akkor axeleronak nincs honalpja??? Ami bejon azon ott libeg egy rozsaszin bugyi, azt arra a mar 500000x reklamozott valtunk sablon zoveg jon be... masra meg nem lehet kattogni. vagy lehet firefoxxxal nem megy csak?
  • concrete
    #15
    igen, ezt elég sok be fogják opni, mert azért ha nem lenne a 2év, és 3250+500/Gb lenne végig, akkor egész korrekt ár lenne ...
  • concrete
    #14
    vagy lenne az adatkorlát mondjuk 10 Gb, a 3 kurvakevés
  • concrete
    #13
    hát komolyan nem értem ezeket az árkonstrukciókat, miért nincs mondjuk 384, vagy akár 256 -os csomag, aminek az ára kb 5-6 ezer és nincs forgalmi korlát. ezzel vége lenne a modemnek, de nem ...
  • Hegyikecske
    #12
    Amugy pedig ha nem mondod le a netet nem kell meghosszabítani, lejárt az idő, akkor megy tovább minden
  • Hegyikecske
    #11
    Na de az a poén, h érted egy hónappal a lejárat előtt elkezdtük elindítani h hogy is kell ezt csinálni? mer ha van felmondási idő akkor hamarabb elindítod... amugy semmi bajom nem volt az axeleroval (jó az ügyintézés az pocsék, meg a zeneletöltés (legálisan, ki a ráknak kell?) )Szal akkor azt mondták nincs felmondási idő, valós ügyintézés van, jó akkor aznap telefonűlunk mikor le kéne járnia, aszonnyák nem lehet ezt így írjuk meg mailban... jó megírjuk, azt mondják ezt így nem tudják elfogadni faxoljuk el aláírással, hát baze faxom az nincsen... mostmá tök idegesen felmek az axelero chat ügyintézővel menüponthoz ahol aszonnyák h akko aláírással küldjem el mailban, de mire ez megtörtént már bőven lejárt az előfizetési idő és sztem a következő hónapot is le akarják számlázni, mikor jelenleg 2net van bekötve... Hát na bumm
  • Noffir
    #10
    "...valamint a biztonságos és kényelmes fizetési megoldások."
    Fizetni most már eszméletlen kényelmesen tudok, szinte számlálatlan módon és pózban mindeféle kütyüvel - csak az a szar még mindig, amit a pénzemért kapok.
  • Manoi
    #9
    Nem biztos, hogy olcsóbb lenne a ADSL csak azért, mert nem foglalkoztatnak fölös embereket. Az a baj, hogy a profit nagy százaléka elmegy Némethonba Hanszi zsebébe. Ha az nem menne, akkor lenne olcsóbb net (talán).
  • Manoi
    #8
    Hát igen...
    Tényleg elég körülményes a váltás. Nekem 2 hónap alatt sikerült lezsírozni az egészet úgy, hogy a matávval is beszéltem már, pedig elvileg ezt mindenhol intézik. Sokáig tartott elérni azt, hogy igen kint van egy ROOTER és nem kell kijönni lecserélni, mert müxik. Végül egy ismerősnek kellett szólni. Ő meg elintézte.

    A folyamatot mindenki ismeri szerintem...
  • Manoi
    #7
    Nem olyan biztos az, hogy a havidíj a felére fog csökkenni 2 év múlva. Nekem az volt a tapasztalatom, hogy axeleros voltam és lejárt a 2 év. Nem volt semilyen árcsökkenés ez idő alatt. Viszont a 2 év letelte után jelentősen megnőtt a havi díj. Gondoltam kis naívan, hogy ok semmi para, aláírok megint fix időre és visszamegy az előfizetési díjam. Az ügyfélszolgálat viszont beintette a fuckfingert, hogy ilyen nincs. Aláírhatom a fixet, de csak egy olyan nevetséges kedvezményt kapok, amiből max fagyizni megyek el. Ott is hagytam Őket. Pedig tényleg meg voltam elégedve a szolgáltatással, de feleannyiért mentem át máshova.

    Így kell a hűséges ügyfeleket megtartani...
  • Hegyikecske
    #6
    Te még a 2. év végén is a 6500 Ft-ot fogod fizetni, annak ellenére, hogy ez alatt az idő alatt a havidíj biztos, hogy közel a felére csökken.
    >>>Ez eddig is ígyvolt sajna mi még 12 900ért vettük az akkori 512es adsl-t az axrelerotól, azóta váltani akartam (pont utána lett ez a mostani emelés) fel is mondtuk, de amodemet még nem vitték el és a net is él még sztem... szal baromi nehéz felmondani...... Amugy a cikk elején kezdtem örülni...Végre elértük ovlna az EU-s színvonalat? havi 3000ftért télleg qrvára megérné, de aztán a duplájára emelik az árakat? Áhh..Hát ugy már nincs benne semmi poén máshol annyi ideig ingyen lehet használni...
  • Rosco
    #5
    Érdekes. Pont hétvégén voltam egy TPont-ban ahol közölték, hogy nem lesz sávbővítés, mert tavaly novemberben volt és árakat sem fognak csökkenteni. Képes lett volna megrendeltetni velem bruttó 7900 forintért a most "Start"-ra keresztelt csomagot. Menjenek a fenébe.
    Talán ha nem 6-an (plusz pocakos biztiőr) lézengenének egy 20 nm-es TPontban - akik közül 1, azaz 1 ember foglalkozik ügyfelekkel (!) - és nem méregdrága plazmaTV-ken (4 darab!) nézném a csodálatos brandváltási kampányokat, akkor olcsóbb lehetne az ADSL.
  • pbanfa
    #4
    Ez megint csak parasztvakítás. Aláirsz 2 évet, ezért 3 hónapig csak a 3250 ft-ot fizeted. Arról már nem szól a fáma, hogy Te még a 2. év végén is a 6500 Ft-ot fogod fizetni, annak ellenére, hogy ez alatt az idő alatt a havidíj biztos, hogy közel a felére csökken.
    Ha egy ilyen akciót látok, akkor már eleve szkeptikusan fogadom és csodák csodája, eddig mindig be is jött!
  • pemga
    #3
    Már nem azért, de Axeleróban szerintem szinte mindenki valamiféle "akcióban" vette az előfizetését. Az elmúlt három-négy évben folyamatosan "akció" volt, csak az évszak nevét váltogatták :).
  • karay
    #2
    vmi nyári akció keretein belül. meg le van korlátozva 3 gigára, szal nem sokat ér, mert annyit telefonnal is letöltök...
  • caprocorno
    #1
    Na és akkor hol van itt szó a 3250 Ft-ról? Vagy én olvastam figyelmetlenül? :)