Berta Sándor

SMS-ben szakított menyasszonyával

Egy malájziai válogatott futballista nemes egyszerűséggel SMS-ben szakított a menyasszonyával. Ráadásul a tettét még azzal is tetézte, hogy az arát minderről az esküvő napján értesítette.

A technika fejlettsége egyre inkább meglátszik az emberi kapcsolatok alakulásában is, és napjainkban már szinte egy külön iparág foglalkozik a témával. Ma már a csevegőszobák és a fórumok teljesen mindennapos helyszíneivé váltak az ismerkedéseknek. Ezenkívül számos helyen online lehet házasságot kötni, internetes miséken lehet részt venni és már léteznek virtuális temetők is. Gyakorlatilag bárki leélheti az életet úgy, hogy közben napokig vagy hetekig ki sem mozdul a lakásából. Eközben a személyes találkozások némileg háttérbe szorulnak, sok mindent ma már telefonon, SMS-ben vagy az interneten beszélnek meg az emberek.

A New Straits Times nevű ázsiai lap arról számolt be, hogy egy malájziai válogatott futballista SMS-ben szakított a menyasszonyával, és az arát minderről az esküvő napján értesítette. A szegény hoppon maradt menyasszony, a 23 éves Norlida Abdul Rahman azonban még reménykedett, hogy csak valami félreértésről vagy rossz tréfáról van szó, esetleg a vőlegénye meggondolja magát, felvette hát az esküvői ruháját, majd a szülei jelenlétében fogadta az eseményre érkező kereken ezer fős vendégsereget.

Azonban csalódnia kellett, az ifjú férj ugyanis csak nem akart megérkezni. A sértödőtt ara elmondta, hogy minden szép és jó volt, egészen az esküvőt megelőző hétig, akkor ugyanis megváltozott vőlegénye viselkedése és kételkedni kezdett az esküvő szükségszerűségében. A fiatalemberrel utoljára egy nappal az esküvő előtt beszélt, majd az illető eltűnt, még a saját családtagjai sem tudták sehol elérni.

Másnap, az esküvő napján SMS-t kapott az ara, amiben a fiú le­mond­ta az esküvőt és felbontotta az eljegyzésüket, elnézést kért a tör­tén­tek miatt és közölte, hogy szerinte nem lennének képesek együtt él­ni, mert nem egymásnak teremtették őket. A két fiatal két év­vel ezelőtt ismerkedett meg egymással, és idén nyárig jártak jegyben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Diocles #19
  Én meg kakaót ittam reggelire, meg vajas kenyeret ettem.
 • Killgore #18
  Hát ez nagyon durva. Férfi az ilyen egyáltalán? Szegény csaj...
 • DW #17
  Épp ma volt a rádióban, hogy Mo-n a fiatalok nem tudnkak meglenni mobil nélkül és nem gáz, ha valaki smsben szakít a másikkal. Ebből az következik, hogy a hiba nem Malaysiaban kell keresni. Itthon ugyanez megy, csak itt nem lesz minden (csak minden második:)'kétes eredetű' híből főcímlap.
 • WiLDoR #16
  hogy egy malájziai válogatott futballista SMS-ben szakított a menyasszonyával, és az arát minderről az esküvő napján értesítette. A szegény hoppon maradt menyasszony, a 23 éves Norlida Abdul Rahman azonban még reménykedett, hogy csak valami félreértésről vagy rossz tréfáról van szó, esetleg a vőlegénye meggondolja magát, felvette hát az esküvői ruháját, majd a szülei jelenlétében fogadta az eseményre érkező kereken ezer fős vendégsereget.

  na mi is derül ki ebből?
  1. a csaj igy vagy úgy, de értesítve lett
  2. a nők reménytelenül naívak. tényleg azt gondolta, az a kis csaj, hogy ilyennel viccelne bárki is???
  3. ezer főnyi vendég láttán lehet, hogy én is inkább elmekültem volna

  mondjuk mindettől függetlenül gerinctelen dolog volt valakivel igy szakítani. legalább annyi bátorság lett volna a csávóban, hogy odaáll elötte a csaj elé és azt mondja: sorry, de szerintem nem fog működni kettőnk között ez. fejezzük be itt.
  vagymi...
 • TommyGun #15
  Röhej....
 • Herkulles #14
  Morzéval, hexában regélte el, vízalól bugyogta fel, wap oldalon keresztül, majd üvegszálon át…, hogy szakított menyasszonyával, mindegyik teljes értékben hírértékű vezércikk! :D
 • Kelta #13
  Inkább szerintem az a kérdés, ez a "hir" mit keres itt????
  na mind1.......
 • HuAn82 #12
  Egy gerinctelen bunkó volt a fickó ennyi...
 • mEkLaU #11
  A balfaszság nem faji kérdés.Nem az határozza meg h mennyire idiota vki.Nem kell azonositani.Ez nagyon rossz szokása sok embernek
 • gz8 #10
  Focista. Mit vártok tőle?