SMS-ben szakított menyasszonyával

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én meg kakaót ittam reggelire, meg vajas kenyeret ettem.
Killgore
Hát ez nagyon durva. Férfi az ilyen egyáltalán? Szegény csaj...

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Épp ma volt a rádióban, hogy Mo-n a fiatalok nem tudnkak meglenni mobil nélkül és nem gáz, ha valaki smsben szakít a másikkal. Ebbõl az következik, hogy a hiba nem Malaysiaban kell keresni. Itthon ugyanez megy, csak itt nem lesz minden (csak minden második😊'kétes eredetû' híbõl fõcímlap.

hogy egy malájziai válogatott futballista SMS-ben szakított a menyasszonyával, és az arát minderrõl az esküvõ napján értesítette. A szegény hoppon maradt menyasszony, a 23 éves Norlida Abdul Rahman azonban még reménykedett, hogy csak valami félreértésrõl vagy rossz tréfáról van szó, esetleg a võlegénye meggondolja magát, felvette hát az esküvõi ruháját, majd a szülei jelenlétében fogadta az eseményre érkezõ kereken ezer fõs vendégsereget.

na mi is derül ki ebbõl?
1. a csaj igy vagy úgy, de értesítve lett
2. a nõk reménytelenül naívak. tényleg azt gondolta, az a kis csaj, hogy ilyennel viccelne bárki is???
3. ezer fõnyi vendég láttán lehet, hogy én is inkább elmekültem volna <#guluszem1>

mondjuk mindettõl függetlenül gerinctelen dolog volt valakivel igy szakítani. legalább annyi bátorság lett volna a csávóban, hogy odaáll elötte a csaj elé és azt mondja: sorry, de szerintem nem fog mûködni kettõnk között ez. fejezzük be itt.
vagymi...

Röhej....

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net

Morzéval, hexában regélte el, vízalól bugyogta fel, wap oldalon keresztül, majd üvegszálon át…, hogy szakított menyasszonyával, mindegyik teljes értékben hírértékû vezércikk! 😄

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

Kelta
Inkább szerintem az a kérdés, ez a "hir" mit keres itt????
na mind1.......

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

HuAn82
Egy gerinctelen bunkó volt a fickó ennyi...<#levele>

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

A balfaszság nem faji kérdés.Nem az határozza meg h mennyire idiota vki.Nem kell azonositani.Ez nagyon rossz szokása sok embernek

gz8
Focista. Mit vártok tõle? <#nemtudom>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Darth Sith
SMS-ben meglehet valakit erõszakolni? <#banplz>

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Glutamin
Csak gratulálni tudok az ilyesmihez. Az sms egy újabb lehetõséget teremtett a gerincetelen embereknek. Persze emiatt nem kell az sms-t bántani. A hiba a felhasználóban van😄

Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT

De mondjuk én sajnálom szegényt 😞
"Másnap, az esküvõ napján SMS-t kapott az ara, amiben a fiú le­mond­ta az esküvõt és felbontotta az eljegyzésüket, elnézést kért a tör­tén­tek miatt és közölte, hogy szerinte nem lennének képesek együtt él­ni, mert nem egymásnak teremtették õket."
Ezt mind egy SMSben? 😄
Ez nem új téma, anno Frei Tamás mûsorában láttam, hogy valamelyik arab országban az sms-n való válás már elfogadott dolog (és még sokminden más is).

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

DragonRK
Ohh de romantikus. 😊)

ahh,hallottam ilyen kishazánkban is,csak nem pont esküvõ napján,nem tartom én ezt furcsának,csak szegény csaj pechének
Inkább mindkettõ...
Szánalmas...

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

[HUN]PAStheLoD
Ez most valami szar reklám , vagy tényleg ilyen hülyék ezek a ferdeszemûek ? :o

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]