SG.hu

Újabb DVD-kölcsönző indult az interneten

A filmdirekt Kft. november 15-én elindította Magyarország egyetlen országos DVD-kölcsönzőjét a www.filmdirekt.hu címen. A mintegy 1200 filmet felölelő DVD-kínálatból havi előfizetési díj ellenében korlátlan számú film kölcsönözhető.

A kiválasztott filmek az előfizetést követő 1-2 nap múlva megérkeznek az előfizető postaládájába, és a DVD-k tetszőleges ideig az előfizetőnél maradhatnak, késedelmi díj nélkül. A visszaküldés egyszerű: az előfizető a rendelkezésére bocsátott felbélyegzett válaszborítékban a filmet bedobja a legközelebbi postaládába, és hamarosan megkapja a következőt. A DVD-forgalom biztonságos és gyors lebonyolítása érdekében a filmdirekt Kft. a Magyar Postával kötött szerződést.

Kohut Gergely, a filmdirekt Kft. ügyvezető igazgatója kiemelte, hogy olyan megbízható és gyors szolgáltatást szeretnének megfizethető áron nyújtani, amellyel az előfizetők az otthon kényelméből rendelhetik meg és kaphatják kézhez a megnézni kívánt filmeket. Hozzátette: "ez a szolgáltatás sok szempontból egy fizetős filmcsatornához hasonlítható, mivel az előfizető számára állandó otthoni filmkínálatot biztosít. A különbség annyi, hogy nálunk az ügyfél saját maga határozza meg, hogy mit és mikor kíván megtekinteni. Amikor pedig megnézett egy filmet, azt a válaszborítékban visszaküldi, és néhány nap múlva kézhez kapja a következőt. Ráadásul a filmcsatornákhoz jellemzően a mozipremiert követő másfél-két év elteltével jutnak el a filmek, nálunk ezek akár a premier után 6 hónappal elérhetők."

A szolgáltatás részét képezi a filmdirekt Kft. által egyedileg kifejlesztett intelligens filmajánló program, amelynek segítségével minden előfizető saját érdeklődési körének megfelelő, személyre szabott filmajánlatot kap.

Az előfizetési csomag határozza meg azt, hogy az előfizető egyszerre hány filmet tud magánál tartani: jelenleg 2, 3, illetve 4 DVD-s előfizetési csomagok között lehet választani. A 2 DVD-s előfizetés havi 3490 Ft-ba, a 3 DVD-s csomag havi 4490 Ft-ba kerül. Az esetleges visszaélések elkerülése érdekében minden előfizetőnek az első havi előfizetési díjjal együtt az előfizetési csomag filmszámától függő, filmenkénti 3 ezer Ft letéti díjat kell fizetnie, amit a filmdirekt Kft. hat hónap elteltével (vagy az előfizetés felmondásakor) visszatérít. Az előfizetési és a letéti díj - a postai csekk és a banki átutalás mellett - online módon, bankkártyával is rendezhető.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Tetsuo #10
  mérnem rakják fel FTPre?? :)
 • Mike at home #9
  a kir. Posta szarkai orulhetnek :(
 • gz8 #8


  Amúgy nem a vadászgörény büdös.
 • HNR #7
  Nem is beszélve arról, amikor a kisállatkereskedés küldené a vadászgörény szállítmányt :)
 • Cat #6
  és ha valaki előtte ugyanazon a csövön sáros retket rendelt, és az egész kenyér sáros lesz? jo sok csőtakarító kéne oda :)
 • HUmanEmber41st #5
  Ha nekem annyi pénzem volna, elkezdeném megépíteni az országos csőposta hálózatot.. Gondolj bele pl: a péknél kiválasztasz 1 kenyeret (távirányítható webkamera) robotkar berakja a tokba, folyószámláról összeg levon, és pár percen belül már meg is jött..akkor eladók helyett rendszergazdák dolgoznának..
 • Cat #4
  ja, és a futárszolgálat sokkal profibb mint a posta, mivan ha elveszik? ha nem ajánlottan adod fel, hogy bizonyítod be hogy te valóban bedobtad a postaládába?
 • Cat #3
  gondolom tudjátok hogy a dvdrent az alacsony árakat szivta meg, sokkal többen rendeltek mint számítottak rá, és mivel kicsi volt a készlet, rakat film nem volt benn sose
  sose szabad ezekbe egyből beleugrani, meg kell várni a tapasztalatokat
 • HerrKiss #2
  ja, megfontolandó...
  ha mondjuk hetente 1x kihozatok 2 filmet, az 8, esetleg ha úgy esik akkor 10 film egy hónapban. Tízzel egyszerűbb számolni; 349 Ft esik per film. Felénk a tékában 600 Ft a másnapi kölcsönzés... Szerintem megéri, valószínű ki fogom próbálni...
 • winnie #1
  hmm, érdekes.