SG.hu

Microsoft direkt partner lett az Albacomp

A magyarországi informatikai piac egyik legnagyobb múltra visszatekintő vállalata, az Albacomp Rt. a Microsoft Direkt OEM Partnere lett.

A megállapodás értelmében a vállalat a Microsoft operációs rendszereket ezentúl kedvezőbb áron tudja kínálni saját Activa számítógépeivel együtt. Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója múlt heti magyarországi látogatásán díjat adott át az Albacompnak, ugyanis a 2004-es pénzügyi évben a kis- és középvállalati szektorban a székesfehérvári cég értékesítette a legtöbb szoftvert.

"Az Albacomp 1992 óta dolgozik együtt a Microsofttal. Ennek a hosszútávú kapcsolatnak a gyümölcse az, hogy 2002 óta vagyunk a Microsoft Gold Certified Partnere, és hogy az elmúlt esztendőben Magyarországon az Albacomp értékesítette a legtöbb Microsoft licencet a kis- és középvállalati körben. Folyamatosan arra törekszünk, hogy tovább bővítsük együttműködésünket, és örülünk, hogy a Microsoft is értékeli azt a kemény munkát, amit az Albacompban végzünk" - mondta Deme Csaba, az Albacomp Rt. értékesítési és marketing vezérigazgató-helyettese.

"A partneri minősítések elősegítik a cégek közötti kapcsolatok elmélyülését, és garanciát jelentenek a partnervállalatok szolgáltatási színvonalára. Az Albacomp szakembereinek kiemelkedő szaktudása és a Microsoft szigorú feltételrendszere fedik egymást, így kapcsolatunk mindkét fél számára gyümölcsöző" - mondta el Székely Tamás, a Microsoft Magyarország marketing igazgatója.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!