SG.hu

Megjelent a Microsoft SharePoint SP1

Megjelent a Microsoft SharePoint SP1, mellyel jobban kezelhetők a nagyméretű dokumentumok és a frissítések, hatékonyabb lett a keresés és az adatbázisok visszaállítása.

A Microsoft elérhetővé tett két új szervizcsomagot (SP1) a Microsoft SharePoint termékekhez és technológiákhoz, amelyek megnövelik a SharePoint Portal Server 2003 és a Microsoft Windows SharePoint Services teljesítményét. Az egymástól függetlenül letölthető két szervizcsomag segítségével a cég szerint megbízható virtuális munkaterületek készíthetők intranetes és extranetes csoportok számára.

A stabilitás és a biztonság növelése mellett a Windows SharePoint Services SP1 a következő előnyöket is nyújtja:
  • Nagyobb fájlok támogatása. Az SP1 segítségével akár 2 GB méretű fájlok is menthetők és megoszthatók.
  • Egyszerű frissítés. a frissítések révén lényegesen egyszerűbbé válik az esetleges hibák kijavítása.

    A SharePoint Portal Server 2003 használóinak előbb telepíteniük kell a Windows SharePoint Services SP1 szervizcsomagot, és csak ezután tölthetik le és telepíthetik a SharePoint Portal Server 2003 SP1 szervizcsomagot, amely az alábbi területeken nyújt továbbfejlesztéseket:
  • Jobb keresési eredmények. A SharePoint Portal Server 2003 SP1 számos területen javítja a keresést, például javult a terjesztés, az indexelés megbízhatósága, a kulcsszavas és a tipp alapján történő keresés, a figyelmeztetési feltételek megadása, a nyelvi precizitás, és robusztusabb lett az XML-szűrés.
  • Content Watson funkció. Javul a termék minősége, mivel a felhasználó hálózati számítógépe és a Microsoft fejlesztőcsoportja között egyszerűbben továbbíthatók a hibajelentések.

    A Windows SharePoint Services SP1 szervizcsomagban már újabb 11 nyelven, elérhetők a nyelvi sablonok. A jelenleg 25 nyelven (köztük magyarul is) elérhető Windows SharePoint Services a Windows Server 2003 platform részét képezi.
  • Hozzászólások

    A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
    Bejelentkezéshez klikk ide
    (Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
    • gz8 #1
      "Content Watson funkció."

      Conan Doyle örökösei helyében én már a win95 megjelenésekor bepereltem volna a M$-ot, hitelrontásért...