SG.hu

Megnyitotta első márkaboltját az Albacomp

A bemutatóteremként is funkcionáló szaküzletben az Albacomp által összeszerelt és forgalmazott összes informatikai, hifi, telekom és digitális fotóberendezés megvásárolható.

Az Albacomp Rt. a Lurdy-Házban nyitotta meg első Digital Home szaküzletét. A Digital Home bemutatóterem és szaküzlet az első állomása a cég új kiskereskedelmi stratégiájának, melynek központi gondolata: a szakértő kereskedelem. "Az Albacomp célpiaca elsősorban az állami és a nagyvállalati szektor, ennek ellenére a cég 2004-es árbevételében várhatóan milliárdos nagyságrendet tesz ki az ún. soho piacról származó közvetlen kiskereskedelmi forgalom" - mondta el a Digital Home szaküzlet és bemutatóterem megnyitása kapcsán tartott sajtótájékoztatón Deme Csaba, az Albacomp kereskedelmi és marketing vezérigazgató-helyettese.

"A világon mindenhol megfigyelhető trend, hogy a gyártók és a végfelhasználók között csökkent a szintek száma. Ezzel összhangban mi is jobban koncentrálunk a kiskereskedelemre, és azt tervezzük, hogy 2 éven belül 10%-ra növeljük a kiskereskedelmi üzletág részesedését az Albacomp teljes árbevételéből" - tette hozzá Deme Csaba.

"A kiskereskedelmi tevékenységünkben új korszak kezdődik a Digital Home szaküzlet és bemutatóterem megnyitásával" - mondta el Bölcsföldi László, az Albacomp kiskereskedelem és disztribúció üzletág igazgatója. "Jelenlegi kiskereskedelmi egységeink valójában teljeskörű területi kirendeltségként működnek, gyakran szerviztevékenységet is ellátnak, és vállalati ügyfeleket is kiszolgálnak. A most megnyitott Digital Home szaküzletünk az első olyan egységünk, amelyben kifejezetten az otthoni és kisvállalati felhasználók igényeit elégítjük ki. Ha a Lurdy-Házban most nyílt üzletünk beváltja a hozzáfűzött reményeket, természetesen tovább bővítjük szaküzlet-hálózatunkat" - tette hozzá Bölcsföldi László.

A Digital Home nem csupán egy szaküzlet-hálózatot, hanem egy új kiskereskedelmi koncepciót jelöl. A vállalat arra törekszik, hogy közvetlen kapcsolatot építsen ki az otthoni és kisvállalati végfelhasználókkal, és ezáltal közvetlen visszacsatolást kaphasson termékeiről. Minden a cég által összeszerelt és forgalmazott újdonság rögtön a Digital Home üzletek polcaira kerül, így rögtön visszacsatolás érkezhet a végfelhasználóktól.

A koncepció magában foglalja azt a törekvést is, hogy még inkább egybefonódjon a számítástechnika és az elektronikus szórakoztatás. "Célunk, hogy az elektronikus szórakoztatás megjelenhessen minden magyar háztartásban. Mi ehhez minden lehetőséget megadunk azzal, hogy saját és partnereink csúcstechnológiai termékeit rögtön elérhetővé tesszük boltjainkban" - világította meg az új kiskereskedelmi koncepciót Bölcsföldi László. "Az első üzlet a kiskereskedelmi koncepciónk zászlóshajója, és egyúttal az Albacomp által forgalmazott termékek bemutatóterme. Ez egy olyan hely, ahol azokat a termékeket kínáljuk, amelyekhez mi értünk a legjobban, és egy olyan hely, ahol a vevő biztos lehet abban, hogy szakszerű kiszolgálásban lesz része" - foglalta össze gondolatait az új kiskereskedelmi egységről Bölcsföldi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!