SG.hu

Online DVD-kölcsönzőt indított a FOTEXnet

A FOTEXnet június 15-től Magyarországon eddig páratlan e-kereskedelmi szolgáltatatást indított, DVDRent.hu néven, a http://dvdrent.hu webcímen. A DVDrent.hu legnagyobb előnye, hogy fix havidíjért korlátlanszámú kölcsönzést tesz lehetővé a tagság ideje alatt, továbbá a filmek ingyenes házhoz- és visszaszállításáról is futárok gondoskodnak.

Egy ideje már Magyarországon sem ismeretlen fogalom az online DVD-kölcsönző szolgáltatás, azonban a FOTEXnet által indított oldalra regisztrálók számos olyan előnyt élvezhetnek, melyekre nemzetközi szinten is alig akad példa. A DVDrent.hu oldal csaknem 1000 címet tartalmazó kínálatából a regisztrált felhasználók minden megkötés nélkül válogathatnak és egyidőben három film kiszállítását kérhetik. A többi kiválasztott film kívánságlistára kerül és az ügyfélnél levő filmek visszaküldését követően automatikusan kiszállításra kerülnek.

A DVDrent szolgáltatását a felhasználók havi 3900 forintért vehetik igénybe, és a tagság ideje alatt korlátlan számú DVD-lemezt kölcsönözhetnek, tetszőleges időre, hiszen a kikölcsönzőtt DVD-t az előfizetők bármeddig maguknál tarthatják anélkül, hogy emiatt késedelmi díjat kellene fizetniük.

Az új e-kereskedelmi szolgáltatás forradalmi újítása, hogy a kikölcsönzött DVD-ket a DVDrent.hu saját futárai viszik házhoz, és a filmek visszaszállításáról szintén futárok gondoskodnak. A honlap a hazai videótékák 50-200 DVD-ből álló választékától eltérően mintegy 1000 címmel rendelkezik, a legújabb megjelenésekkel. Egy-egy sikerfilmből több példány van raktáron, hogy lehetőleg minden igény kielégíthető legyen és egyetlen felhasználóknak se kelljen kedvenc filmjére várnia.

“A DVDrent kétségtelenül forradalmi újítás a hazai e-kereskedelem történetében, hiszen a kölcsönzés bizonyos feltételeit az ügyfél határozza meg, az ő igényeihez igazodik. Az a tény, hogy állandó havidíjért cserébe gyakorlatilag korlátlan számú film kölcsönzését biztosítjuk, késedelmi és egyéb díjak nélkül, alapjaiban változtathatja meg a hazai kölcsönzési szokásokat" - mondta Porkoláb Péter, a FOTEXnet Kft. ügyvezetője.

A szolgáltatás jelenleg csak Budapest területén vehető igénybe, de várhatóan már az idei év második felében számos vidéki nagyvárosban is elérhetővé válik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cat #8
    Az egész rendszer el van cseszve, sztm vmi korláttal sokkal jobb lenne
    pl 4e ft, ok, de nem havonta, hanem mondjuk 10x kölcsönözhetsz érte, és akkor egyből nem egreciroztatná mindenki őket, mondván hogy egy hónap alatt minél többet ki akar venni
  • awender #4
    Én 26 filmet jelöltem kívánságlistára, ebből kettő kölcsönözhető. Viszont tegnap még három volt. Amikor pedig az elején legyűjtöttem, öt volt.
  • harcu #2
    Pont egy ilyenen gondolkodtam Pécsen is. Mindig megelőznek...
  • Punkerwork #1
    hát ez az szokás szerint csak BP :(