SG.hu

Az év végére 200 ezer ADSL-előfizetőt tervez a Matáv

[Mediainfo] A Matáv Rt. 2004 végére 200 ezerre kívánja növelni az ADSL-vonalak számát a tavaly év végi 100 ezerről - közölte Straub Elek vezérigazgató egy tegnapi sajtótájékoztatón.

Straub Elek közölte azt is, hogy a Matáv-csoporthoz tartozó Axelerónak az elmúlt év végén 210 ezer internet-előfizetője volt, s így piaci részesedése elérte a 44 százalékot. Az elmúlt év végén összesen mintegy 200 ezer széles sávú internet-előfizető volt Magyarországon.

Az elnök-vezérigazgató kérdésekre válaszolva elmondta, hogy a Matáv idei legnagyobb beruházási tételét az ADSL-hálózat bővítése teszi majd ki. Ezen túlmenően jelentős összegeket fordít a csoport a mobilhálózat fejlesztésére, így a szolgáltatási portfólió bővítésére is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gregorius #8
    Sziasztok kérdeznék valamit szépen csendben. (Bár nagyon utálok olyan topicba írni, ahol az utolsó hozzászólás közel egy éve volt, mert nem válaszol senki, ha pedig új topicot indítok mindig van, aki leugassa a másikat.)

    Az hogy működik, hogy kijön az ADSL muki, hogy itt sajnos nem működik egyik sávszélesség sem, mert olyan gyenge a jel, és mellettem, mögöttem, előttem 3 házzal mindenütt megy? Valami fekete lyukban van a telkem? Egy vezetékhuzalozás sarkától átló irányban 50 méterre fekszik a házam, és a sarokban is, meg mindenhol működik, csak nálunk és 4 szomszédunkban nem. Természetesen Matávról van szó. Esetleg a KábelTV ADSL is így megy? Lehet hogy van nálam Matáv KábelTV és nem lesz az ADSL-hez elég erős rajta a jel? Minden választ, segítséget előre köszönök!
  • aDannyBoy #7
    9900 Ftert amugy ha valaki szerint sok egy honapra a korlatlan net... sztem nem

    gondolj bele: 40 uveg sor vagy 20 doboz cigi, vagy egy ora beszelgetes praktikum privattal... stb :)
  • aDannyBoy #6
    44% az az axelero piaci reszesedese az osszes internet szolgaltaton belul

    lass, ne csak nezz :)
  • vg #4
    Muhahaha, amig Budapest sziveben, a belvarosban nem lehet ADSL, mert optikai szirszar van, addig mit akarnak? Nevetseges ez a ceg..
  • Bucser #3
    Szal csak azt akartam mondani, hoigy a fatáv nem pesten fog sok előfizetőt szerezni, hanem az alföldi régióban ahol nem sok jobb alternatíva van:(((
  • Bucser #2
    Miért kellene?:))) Akkor kell ha nagy a nyomás. Monopóliumnak nincs nyomása. Ahol nincs más lehetőség vagy a más lehetőség a fatáv helyett még rosszabb az a monopóliumot fogja választani... Én annak is örülnék, ha lenne ADSL-em 13 rugóért havonta... mondjukj KábelTV-s jobb lenne, csak nincs kabel itten ahol élek marad a DSL.
  • valaé valaé ná #1
    Szép álom, de ehhez csökkenteni kell az árakat.
    Az meg náluk nem nagyon megy.