Spencer

CES: Új Altec Lansing hangrendszerek

Az Altec Lansing egy vadonatúj, elsősorban a vékony LCD monitorokkal rendelkező felhasználók számára ajánlott karcsú kialakítású hangszóró termékcsaláddal, valamint két high-end kategóriás új hangrendszerrel rukkolt elő a CES 2004 szakkiállításon.

Pamela Roccabruna, a vállalat marketing igazgatója elmondta, hogy sok felhasználó azért vesz folyadékkristályos monitort, mert ily módon helyet szeretne megtakarítani az íróasztalán, ennek megfelelően pedig ezen felhasználók vélhetően a vékony kialakítású hangszórókat is örömmel fogják fogadni.

Az Altec Lansing VS termékcsaládjába új hangszórók mindegyike elegáns alumínium borítással, illetve megfelelő árnyékolással rendelkezik, vagyis bármilyen monitorhoz nyugodtan közel helyezhetők - képminőség romlástól egyáltalán nem kell tartani. Az összes modellnek részét képezi a gyártó által kifejlesztett Powered Audio technológia, vagyis esetükben nincs szükség külső erősítő használatára. Roccabruna elmondása szerint a VS2120, a VS2121 és a VS3121 típusjelzésű modell forgalmazása január végén kezdődik meg, a VS3151-es hangszóró pedig februárban jelenik majd meg a piacon.

A belépőszintű VS2120 mindössze 30 dollárba kerül. A termék dobozában két 5 W-os hangfal található, melyen többek közt egy hangerő- és hangszín szabályzó, valamint egy fejhallgató csatlakozó aljzat kapott helyet. Az 50 dolláros VS2121-es modell két hangfalból, valamint egy fából készült mélynyomóból áll. A könnyedén falra szerelhető hangfalak 6 W-osak, a 4 colos mélynyomó pedig 16 W-os. A 80 dolláros áron kapható VS3121 a VS2121 6 W-os hangfalaiból, valamint egy nagyobb teljesítményű mélynyomóból áll. A VS3121 5,25 colos mélynyomója 18 W-os. A VS3151-es csúcsmodell hasonló mélynyomóval rendelkezik, ezenkívül pedig öt hangfal is a részét képezi.

Ugyancsak most mutatkozott be a high-end kategóriás, két 30 W-os hangfalat, valamint egy 6,5 colos, 50 W-os mélynyomót tartalmazó, 250 dolláros CS21-es hangrendszer, valamint a két vékony kialakítású 12,5 W-os hangfalból és egy 50 W-os mélynyomóból álló, 300 dolláros FX6021-es modell.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Csóka #2
    jah... nemcsak linket.