Spencer

Bejelentették a Nero 6.0-t

Az Ahead Software a napokban New Yorkban zajló CeBIT America számítástechnikai szakkiállítást használta fel arra, hogy bejelentse CD-DVD író szoftvere, a Nero legújabb verzióját.

A kereskedelmi forgalomban július 18-án megjelenő Nero 6.0 tulajdonképpen nem is egy szoftver, hanem sokkal inkább egy nagytudású szoftvercsomag, mely a már említett CD-DVD íráson kívül DVD lejátszásra, videoszerkesztésre, valamint komplett adatmentések készítésére is felhasználható.

Udo Eberlein, az Ahead Software elnöke a bejelentés kapcsán elmondta, hogy cége nem követte azt a konkurencia által mostanság bevett technikát, hogy felvásárolt volna különböző szoftvercégeket és azok termékeit integrálta volna már meglévő termékeibe, hanem ehelyett saját maga fejlesztett ki vadonatúj alkalmazásokat. Eberlein szerint ily módon sokkal jobb minőségű, hatékonyabb munkára alkalmas szoftver készíthető. A Nero 6.0 összes komponensét, így többek közt az összes enkódert mi magunk fejlesztettük ki - nyilatkozta nem kis büszkeséggel Eberlein.

Az Ahead Software a Nero 6.0 szoftvercsomagot mind internetes, mind hagyományos kereskedelmi úton forgalmazni kívánja. A szoftver kereskedések polcain megjelenő verziója 99 dollárba fog kerülni, az interneten keresztül megvásárolható teljes változatért 70 dollárt kell majd fizetni, a Nero 5.0-s, illetve ennél újabb változataival rendelkező felhasználóknak pedig kereken 50 dollárba fog kerülni az upgrade. Eberlein utalt arra, hogy várakozások szerint a Nero 6.0 egyszerűsített változatait számos CD-író, illetve DVD-író meghajtó dobozában fel lehet majd lelni.

Az Ahead Software munkatársai szerint a Nero legújabb verzióját a kezdő felhasználók éppoly nagy sikerrel használhatják majd, mint a tapasztalt felhasználók, akik a cég korábbi hasonló termékeit már alaposan megismerték. Ebben nagy segítséget jelent az a StartSmart nevezetű alkalmazás, melynek segítségével bárki könnyedén kiválaszthatja, hogy a szoftvercsomag számos komponense közül éppen melyiket kívánja használatba venni. A Nero 6.0 egyik legfontosabb újdonsága a Nero Vision Express 2 nevű VCD, SVCD és DVD készítő, illetve videoszerkesztő alkalmazás, valamint a Nero ShowTime, mely nem más, mint egy nagy tudású DVD lejátszó szoftver.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • droland #12
    Miért, mi baja lesz tőle a lemeznek, ha mégis? Ki az a perverz onsanyargato allat aki azt gondolja, hogy ettől baja lesz bárminek is ???":O))))))
  • Gladiator #11
    én
  • AtisH #8
    Nekem a CDRWIN betonstabilan fut már jó pár éve. És nem crack-et, hanem serial-t használok... Zöldfülű koromban én is tartottam tőle, de szerintem az egyik legmegbízhatóbb égető progi főleg a cue/bin-ekhez.
  • [HUN]PAStheLoD #5
    tégedmeg kikérdezetT? neked úgysem való :PP
  • csabawarchief #4
    alig várom, jó progi a nero