JohnnyCage

Britney online jótékonysági aukciót indított

A popsztár Britney Spears internetes jótékonysági aukciót indított a rászoruló gyermekek megsegítéséért, amelyben az énekesnő többek között saját emléktárgyait ajánlja fel.

Britney Spears a közelmúltban úgy döntött, saját emléktárgyainak felajánlásával gyűjt adományokat a rászoruló gyermekek számára. Az énekesnő a napokban ennek megfelelően egy online aukciót nyitott saját alapítványának közreműködésével.

Britney számos ereklyét ajánlott fel az adakozó rajongóknak, így az árverésen többek között megvásárolható az énekesnő mintegy 50 olyan ruhája, amelyet az énekesnő különböző koncerteken, videóklipekben, valamint filmekben viselt. Az aukció a www.gottahaveit.com weboldalon folyik egészen június 5-éig. A felajánlott személyes tárgyak mellett néhány szerencsés résztvevőnek alkalma nyílik személyesen is találkozni a popsztárral különböző eseményeken.


Britney több mint 50, koncerteken viselt ruháját ajánlotta fel árverésre

Az online árverés teljes bevétele a Britney Spears Foundation alapítványon keresztül a rászoruló gyermekekhez fog eljutni.

A Britney által felajánlott ruhák között megtalálható az a zöld, melltartószerű top is, amelyet az énekesnő még a 2001-es MTV Video Music Awards díjkiosztón viselt. Akinek esetleg a toppal együtt viselt miniszoknya kellene, most azt is megszerezheti az online árverésen. Szintén a listán szerepel négy belépőjegy Britney egyik közeljövőbeli showműsorába, de az énekesnő elárverezi számos kézzel írt középiskolai jegyzetét, valamint azt a fület is, amelyet a popsztár még a "The Mickey Mouse Club" műsorában viselt évekkel ezelőtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)