Berta Sándor

Az OFF Globalé lett a laptopoknál a Nokia márkanév

A francia startup már piacra is dobta az első két készülékét.

Az OFF Global bejelentette, hogy egy most megkötött megállapodás keretében 22 ország vonatkozásában megszerezte a laptopok területén a Nokia márkanév nemzetközi exkluzív licencét. Az egyezség kiterjed a notebookok tervezésére és értékesítésére is. A vállalkozás ezzel párhuzamosan közölte, hogy piacra dobta a Nokia PureBook Pro 15 és 17 típusú modelleket.

A laptopok Full HD felbontású, tükröződésmentes IPS-paneles 15,6, illetve 17,3 hüvelykes képernyővel rendelkeznek. Az operációs rendszerük Windows 11, a processzoruk az Alder Lake termékcsaládba tartozó Intel Core i3-1220P, amelyet 8 gigabájt DDR4 memória és 512 gigabájtos SSD egészít ki. Az i3-1220P két nagy és nyolc kisebb teljesítményű processzormaggal rendelkezik. Az előbbiek maximális órajele 4,4 GHz, míg az utóbbiaké 3,3 GHz.

Van továbbá MicroSD-bővítőhely, 2 megapixeles HD kamera, négy hangszóró, nagy méretű érintőpad, háttérvilágítású billentyűzet, két USB Type-C- és egy USB Type-A-port, valamint Wi-Fi 5- és Bluetooth 5.0-támogatás. Az akkumulátor maximális üzemideje 10 óra. A 15,6 hüvelykes kijelzővel ellátott változat bevezető ára 699 euró, míg a 17,3 hüvelykes képernyővel felszerelt verzióé 799 euró.

A PureBook Pro sorozat tagjait az esztendő végéig Nyugat-Európában, Észak-Afrikában, Thaiföldön és Kanadában értékesítik majd. Az 2020-ban alapított OFF Global székhelye Lyonban van és az esztendő során további modelleket fog bemutatni és piacra dobni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!