Flow

Új IBM számítógépek

Az IBM ma a ThinkPad és a NetVista termékcsaládjait új számítógépekkel bővítette, amelyek a nagy teljesítmény mellett könnyű használhatóságot is biztosítanak.

A cég képviselője elmondta, hogy az új számítógépek sokoldalúságuknak köszönhetően, mind az egyéni, mind pedig az üzleti, vállalati felhasználók számára is ajánlhatók. Az IBM új eszközei és megoldásai segítenek biztosítani az e-business számára a megfelelő környezetet.

A hordozható számítógépekből álló ThinkPad A széria a ThinkPad A21e modellel bővült, amelynek ára a teljesítményéhez mérve nagyon kedvezőnek mondható. A ThinkPad A21e egy nagyon vékony és könnyű notebook. A vásárló választhat a 12.1, a 14.1 és a 15 colos TFT kijelzők között. Opcionális kiegészítőként Ultrabay 2000 vagy USB interfészes, lemezes meghajtó is rendelhető hozzá. Az új notebook ára 1500 dollárnál (450000 forintnál) kezdődik.

A már elérhető ThinkPad i szériához tartozó számítógépek legfontosabb jellemzője, hogy támogatják a 802.11b előírásokat, amelyek a drótnélküli kommunikációt teszik lehetővé. Így a kis cégek könnyen tudnak kialakítani drótnélküli hálózatokat is. Fontos megjegyezni, hogy akkumulátorról egy feltöltéssel akár 3.7 órán keresztül is képesek működni. A ThinkPad i szériájú notebookok alapmodelljéhez 1500 dollárért lehet hozzájutni.

Az IBM ma bemutatta az új Netvista A20 és A20i asztali számítógépeit is, amelyeket elsősorban üzleti célú felhasználásra fejlesztett ki. Az A20 támogatja az Intel Celeron processzorokat 766MHz-es frekvenciáig, valamint a Pentium III CPU-kat 1GHz-es órajelig. Fontos tulajdonsága, hogy tartalmazza a Microsoft Office 2000 Small Business szoftvercsomagot is. A legolcsóbb A20-as modell ára 765 dollár (230000 forint).

A Netvista A20i számítógépek elsősorban az internetezéshez és a multimédiás alkalmazások futtatásához készültek. Ide kell érteni az audio és video felvételt és lejátszást is. Maximum 700MHz-es Celeron vagy 933MHz-es Pentium III processzorokkal rendelhető. Az alapmodell ára 688 dollár (207000 forint).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!