Szeptemberre halasztották a Computexet

Korábban júniusi rendezésről volt szó, de most megszületett a végleges döntés.

A Taiwan External Trade Development Council (Taitra) úgy döntött, hogy szeptember 28. és 30. között rendezi meg a világ egyik legnagyobb technológia kiállításának számító Computexet. A rendezvényen 5500 standon közel 1700 kiállító szokott megjelenni 171 országból, míg a látogatók száma átlagosan 42 500. A Computex azért számít különösen népszerűnek, mert a nagy gyártók mellett számos beszállító is bemutatja a legújabb termékeit.

Korábban a Taitra elnöke még azt hangsúlyozta, hogy az eredeti időpontban tartják meg a rendezvényt, de arcmaszkokat, infrahőmérőket, kézfertőtlenítőket és egészségügyi személyzetet helyeznek el a kiállítási területen. Az első elképzelés arról szólt, hogy az új időpont június 2.-6. legyen.

A végleges döntés ugyanakkor egyáltalán nem meglepő, hiszen idén a szervezők lefújták januárban a Consumer Electronics Show kiállítást (CES), februárban a barcelonai Mobil Világkongresszust (MWC), továbbá hasonló sorsra jutott a San Franciscóban tartandó Games Developer Conference (GDC), az E3, a GPU Technology Conference (Nvidia GTC), a Microsoft Build és a Google I/O fejlesztői konferencia is.

A Computexet legutóbb 2003-ban halasztották el, szintén májusról szeptemberre, akkor a lépésre a SARS vírus miatt volt szükség. A 2003 szeptemberi rendezvényen ugyan a kiállítók szép számmal jelentek meg, de a csarnokokban viszonylag kevés volt a látogató.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • quatlander #2
    Nem nagyon lesz belátható időn belül ezen a bolygón semmiféle tömegrendezvény... :/
  • Tetsuo #1
    Nyugodtan el is törölhetik vagy megtarthatják online.