Gyurkity Péter

Érkezőben a HTC U12 Life

A gyártó nem adja fel a harcot, újabb példánnyal készül.

A HTC kapcsán többnyire a vállalat rendkívül nehéz helyzetéről olvashatunk, ehhez pedig már évekkel ezelőtt hozzászokhattunk. Legutóbb arról írtunk, hogy az ősz folyamán jelenhet meg az érdekesnek ígérkező kripto-telefon, most pedig a zászlóshajó egy további változatáról jelentek meg bizonyos részletek.

A HTC ugyanis a megjelent hírek alapján valóban készül az U12 Life típus piacra dobására, ez azonban egyelőre csak néhány rajz formájában jelenik meg előttünk, a hivatalos fotók ugyanis még hiányoznak. Az okostelefon eszerint a hátoldalon egy iker-kamerát és egy ujjlenyomat-olvasót is felvonultat, előbbi minden bizonnyal egy 16 és egy 5 megapixeles szenzorra épül, mégpedig a bal-felső sarokban. Az előlapi bevágás itt még hiányzik, a rajzok alapján ennek integrálására nem kerítenek sort, a kereken 6 hüvelykes, 2160 x 1080 pixel felbontást támogató érintőképernyő tehát hagyományos kivitelben áll majd rendelkezésünkre.

A megfelelő teljesítményről a Snapdragon 636 chip hivatott gondoskodni, ezzel egy kellemes középkategóriás modellt kapunk majd, amelynek erejével nyilván nem lesznek különösebb gondjaink. A processzor 4 GB memóriára és egy alapesetben 64 GB-os belső tárolóra támaszkodhat, ez szintén sztenderdnek mondható, míg az üzemidőt egy picit nagyobb, ezúttal 3600 mAh-s akkumulátor biztosítaná. Azt sajnos még nem tudjuk, hogy pontosan mikor szeretnék bemutatni és piacra dobni ezt a készüléket, mivel azonban a HTC U11 Life annak idején novemberben jelent meg, az új változat jó eséllyel szintén az ősz vége felé kezdheti meg pályafutását.

A kereskedelmi árról ugyanígy nincs még megbízható értesülés, kérdéses azonban, hogy a cég valóban versenybe tud-e majd szállni az új telefonnal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #1
    12 éveseknél fiatalabbaknak?