Gyurkity Péter

Jön a Moto C2 és One Power

A cég több eltérő változattal is készül, ezek augusztus elején jöhetnek.

Az elmúlt hónapokban mi is beszámoltunk arról, hogy a Lenovo tulajdonában lévő telefonos részleg több különböző okostelefonon dolgozik. Most ezekről szivárogtak ki további részletek, a jelek szerint pedig már nagyon közel vagyunk a hivatalos bemutatókhoz.

A Moto C2 egyértelműen szerény megoldásként érkezik majd, ez ugyanis az Android Go program kínálatát bővítené tovább. A múlt hónapban az amerikai FCC oldalán bukkant fel a specifikáció egy része, most pedig a brazil ANATEL hagyta jóvá a minősítést, amely túl sokat ugyan nem árul el a hardveres összetételről, mégis megerősíti azonban a közelgő rajtot, ami fontos részlet. Úgy tűnik, hogy a telefon az XT1920-19 típusjelzést kapta meg, ez pedig a korábbi hírek alapján dual-SIM opcióval, LTE-eléréssel, 1 GB memóriával, 16 GB-os tárolóval, valamint egy 2000 vagy 2100 mAh-s akkumulátorral jelenhet meg. A szoftveres oldalon az Android Go fut majd, a lecsupaszított alkalmazásokkal.

Eközben további hírek láttak napvilágot az állítólagos Motorola One Power típusról, ami azért is érdekes, mert ezzel hosszú, több éves szünet után térnének vissza az eredeti, hosszabb márkanévhez. Ez a napokban a kínai szabályozó hatóság bólintását érdemelte ki, ami szintén a közelgő megjelenésre utal, de a telefon a nyugati piacokon is felbukkanhat. Garanciát persze még nem vehetünk az XT1942 rajtjára, de a jelek szerint ez a készülék 6,2 hüvelykes kijelzőt, a Snapdragon 636 chipet, 4 GB memóriát, 64 GB-os tárolót, egy 12 és 5 megapixeles szenzorból álló hátoldali iker-kamerát, valamint egy 3780 mAh-s akkumulátort vonultat majd fel, az Android Oreo verzióval.

A cég a héten kerítene sort bemutatójára, itt azonban valószínűleg a Moto Z3 lesz a középpontban, bár nem kizárható, hogy egyéb típusokat is bemutatnak majd az eseményen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!