Gyurkity Péter

Több telefonnal készül a Motorola

Egyszerre három készülékről is kiszivárogtak előzetes képek.

Nem is olyan régen írtunk arról, hogy a Lenovo berkein belül tevékenykedő Motorola a One Power névre keresztelt telefonnal követné a notch-divatot, ez a telefon pedig már az Android One program keretében rajtolna el, vagyis letisztult és gyorsan frissülő szoftverrel jelenne meg. Most másik két példányról is renderképek bukkantak fel.

A múlt hónap utolsó napjaiban egy külső forrás tette közzé a felvételeket, amelyeken állítólag a Motorola One látható. Azt ugyan nem tudjuk, hogy a hardver terén mekkora lesz a különbség, a külalak tekintetében azonban több eltéréssel szembesülünk, amelyeket érdemes gyorsan felsorolni. Itt egyrészt megmarad a felső bevágás, valamint az alsó iker-hangszóró, ezzel egy időben pedig visszatér az alumínium keret, viszont a hátlap már üvegből készül, ami arra utal, hogy ez lesz a drágább változat. A csatlakozó mindenesetre a régi microUSB-szabványt követi, míg a fizikai méret itt valamivel kisebb lesz, a hátoldalon pedig a függőleges modul helyett ettől eltérő elrendezésben bukkan fel a két kamera.

Két nappal később további renderek láttak napvilágot a világhálón, amelyeken egy harmadik telefon jelenik meg. Ennek nevét egyelőre nem tudjuk, viszont a képeken jól látható, hogy az üveg hátlapot kombinálnák a hátoldali iker-modullal, miközben az Android One logó már hiányzik innen, vagyis a szoftver terén egy hagyományosabb ajánlattal szembesülnénk. Ugyanez vonatkozik a kijelzőre, amely elhagyja a bevágást, ehelyett pedig egy némileg konzervatívabb, 18:9-es képarányt kínáló panelt kapunk, miközben a találgatások szerint a felső-középkategóriában meglévő kisebb rést tömnék be ezzel a típussal, a Snapdragon 660 vagy Snapdragon 720 chippel – az is lehet azonban, hogy egy korábban törölt Motorola One prototípusról van szó.

A cég augusztus elején rendezi meg saját bemutatóját, erról mi is beszámolunk majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!