Gyurkity Péter

Érkezőben a HTC U11 EYEs

Érdekes nevet hoz vissza a gyártó, középkategóriás specifikációval.

A HTC eredetileg még 2014 folyamán mutatta be a Desire EYE névre keresztelt telefonját, a név pedig a jelek szerint most térne vissza, legalábbis erre utalnak a külső források által megszellőztetett részletek. A telefon nem most először szerepel a híradásokban, a megjelenés pedig közel van.

Ismét Evan Blass osztott meg néhány további részletet a nagyközönséggel, a már jól bejáratott Twitter-oldalon. Eszerint az U11 EYEs korábban a HTC Ocean Harmony néven futott a beszámolókban, mostanra azonban a legtöbb hardveres és szoftveres részlet már ismertté vált, így többek között megtudtuk, hogy a telefon valóban a Snapdragon 652 chipet kapja meg, ehhez pedig egy kereken 6 hüvelykes érintőképernyő, a nyilván ehhez jól passzoló felbontás, valamint 4 GB memória csatlakozna. Friss kép sajnos nem áll rendelkezésünkre, azonban a korábbi precedens alapján levonhatunk néhány következtetést a külalakot illetően.

A Desire EYE annak idején többek között azért kapta ezt a nevet, mert az előlapon egy méretes kamera nézett velünk szembe. Akkor egy 13 megapixeles példányt alkalmaztak, ez most egy még nagyobb változat lehet, de erről még nem jelentek meg pontos részletek. Az biztos, hogy az előlapi kávából (legalábbis a 2014-es modellhez képest mindenképpen) lefaragnak, a kivitelt illetően ugyanis jó eséllyel inkább a HTC U11+ típus vonalait követik majd, jobban illeszkedve a mai trendhez.

Más források szerint a hivatalos bemutatóra még decemberben sor kerülhet, ez tehát már nincs messze. A kereskedelmi árat és a megjelenés menetrendjét valószínűleg csak akkor ismerjük majd meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!