Gyurkity Péter

Középkategóriás HTC érkezőben

Ez azonban a zászlóshajó újszerű megoldását is alkalmazná.

A HTC kapcsán legutóbb az U11 bemutatkozásáról írtunk, ami a hardveres specifikáció mellett az Edge Sense funkció miatt tarthatott számot komoly érdeklődésre. A jelek szerint a gyártó most ez utóbbi megoldást alkalmazná egy olcsóbb változaton.

Az U-sorozat két másik példányát idő előtt kiszivárogtató forrás ezúttal arról számolt be, hogy a HTC készül egy kifejezetten középkategóriás megoldással is, amely egyelőre az Ocean Life kódnévre hallgat. Ez az elnevezés nem túl meglepő, hiszen az U Ultra eredetileg az Ocean Note, az U Play az Ocean Smart, az U11 pedig az Ocean Master (illetve egyszerűen csak Ocean) névre hallgatott a hivatalos megjelenés előtt, így jó eséllyel megbízható értesülésről van szó. A hardveres specifikáció jó részét a fenti bejegyzés révén már ismerjük, így nem sok kérdőjel maradt a bemutató előtt.

A lista szerint egy 5,2 hüvelykes, az 1080p felbontást támogató kijelző, a Snapdragon 660 chip, egy hátoldali és egy előlapi 16 megapixeles kamera, a Bluetooth 5.0, a USonic fülhallgatók, valamint egy 2600 mAh-s akkumulátor kapott itt helyet, a hagyományos 3,5 mm-es jack-dugó tehát valószínűleg hiányzik majd. Megjelenik viszont a zászlóshajó által elrajtoltatott Edge Sense funkció, vagyis a készülék megszorításával érhetünk majd el egyes funkciókat, ami arra utal, hogy a cég szeretné a széles közönség számára is elérhetővé tenni ezt. A szoftveres oldalon az Android 7.1.1 Nougat, valamint a Sense 9 kezelőfelület fut majd, ez a megszokott párosítást jelenti.

Azt még nem tudjuk, hogy az új telefon pontosan mikor, milyen sorrendben, illetve milyen hivatalos áron rajtolna el a piacon. Erre azonban minden bizonnyal nem kell már sokat várnunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!