Gyurkity Péter

Készül a HTC U 11

A tajvani cég új megoldása két benchmarkban is felbukkant, a megjelenés közel lehet.

A HTC kapcsán április közepén a HTC U típus várható bemutatkozása, valamint egy gyors árcsökkentés számított újdonságnak, most azonban további hírek futottak be a soron következő megoldásról. Ezek alapján a hardver bizonyos részleteit már ismerjük, a megjelenés pedig nem lehet messze.

A múlt hónap legvégén még a Geekbench adatbázisában vált elérhetővé egy benchmark eredmény, amely a Qualcom Snapdragon 835 chip jelenlétére utalt. A nyolc magot és 1,9 GHz-es órajelet kínáló SoC itt 4 GB memóriával, valamint az Android 7.1.1 szoftverrel egészült ki, míg a korábbi információk alapján emellett egy 5,5 hüvelykes kijelzőre, a Quad HD felbontásra, egy alapesetben 64 GB-os tárolóra, egy 12 megapixeles hátoldali és egy 16 megapixeles előlapi kamerára, továbbá egy 4000 mAh-snál nagyobb akkumulátorra számíthattunk.

Nem sokkal később a HTC maga villantotta fel az Edge Sense funkciót egy rövid videóban, kiemelve, hogy ez a telefon szélein az alsó rész megszorításával teszi lehetővé bizonyos alkalmazások gyors és kényelmes elérését. Ezt követte az AnTuTu hasonló benchmark eredményének közlése, ami a HTC U-3f típusjelzés mellett szintén a Snapdragon 835 chipet, az 1440p felbontást, valamint a többi, már említett hardveres jellemző jelenlétét mutatta meg nekünk – megerősítve a 12 és 16 megapixeles kamerák alkalmazását, bár az akkumulátor pontos mérete még mindig ismeretlen.

Tekintettel arra, hogy a HTC videójában a május 16-i dátum szerepel, itt sem kell már sokat várni a hivatalos bemutatóra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!