Gyurkity Péter

Árat csökkent és újít a HTC

Egyik új megoldásuk máris alacsonyabb árat kap, a következő változat pedig még alakul.

Az elmúlt napokban egyszerre több hír is napvilágot látott a HTC háza táján bekövetkezett fejleményekről, ezekből válogatunk most, hogy friss képet kapjunk az aktuális helyzetről. A nemrég piacra dobott telefon árát máris csökkentik, míg a soron következő példányról egyelőre a részletek szivárognak.

A tajvani gyártó még januárban rántotta le a leplet a HTC U Ultra okostelefonról, amely jelenleg is megvásárolható a cég hivatalos oldalán. Az érdekesség ezzel kapcsolatban az árcsökkentés, amelynek révén immár 20 százalékkal kedvezőbb áron szerezhetünk be egy-egy példányt, ez pedig arra utal, hogy a forgalom nem a vártnak megfelelően alakul. A hivatalos megjelenésre ugyan csak egy hónappal ezelőtt, március 10-én kerítettek sort, most azonban 150 dollárral mérsékelték az árat, vagyis ez már csak 599 dollár, miközben a HTC Bolt szintén 150, a HTC 10 kereken 200, a One A9 pedig 300 dollárral kerül kevesebbe.

A figyelem eközben már egyre inkább a HTC U típusra terelődik, amely (Ocean kódnéven) már szintén korábban felbukkant a különböző híradásokban). Ez utóbbi példány a jelek szerint az IP57-minősítéssel futhat hamarosan be, vagyis korlátozott védelmet nyújthat a nedvesség és a por ellen, míg a hagyományos jack dugó hiányozni fog a specifikációból. Az előlap két szélén az Edge Sensors funkció jelenhet meg, amelynek révén itt további opciókat és szolgáltatásokat érhetünk majd el, míg a képkészítés területén a HDR+ nyújt majd gyors előzetest a HDR funkcióval készített képek esetében.

A HTC U debütálása nincs már messze, erre a hivatalos oldal szerint májusban kerül majd sor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!