Gyurkity Péter

Jön a Moto E4 és E4 Plus

A Motorola egyszerre két példányt dob piacra, a nagy akkumulátor itt is megtalálható lesz.

A kiszivárogtatóként meglehetős hírnévre szert tett Roland Quandt egy újabb fejleményről adott hírt a napokban, bár ezúttal a tengerentúlon a szabályozó hatóság szerepét betöltő FCC hivatalos oldalára és adatbázisára hivatkozva tette ezt. Eszerint érkezőben van két új okostelefon, amelyek érdekes hardverrel bukkantak fel.

Az idei olcsó sorozatot képviselő Moto E4 egy MediaTek chipre épül majd, az egyébként XT1762 típusnévvel megjelenő változat pedig ehhez egy 2800 mAh-s akkumulátort, az Android 7.0 Nougat verziót, egy alapesetben 16 GB-os belső tárolót, 4G LTE elérést, a Bluetooth 4.2-es verzióját, Wi-Fi kapcsolatot, valamint a dual-SIM opciót társítja. Arról még nincs szó, hogy a kijelző mekkora lesz, de tekintettel arra, hogy a tavaly piacra dobott E3 egy kereken 5 hüvelykes panellel jelent meg, itt nem várunk órási változást.

Ennél talán jóval érdekesebb, hogy a Moto E4 Plus egy meglehetősen nagy, ezúttal 5000 mAh-s akkumulátorral a burkolat alatt jelenhet meg a boltokban. Ez mindenképpen izgalmas fejlemény, hiszen a korábban napvilágot látott E3 Power kifejezetten azért kapta az üzemidőre utaló utónevet, mert akkor ezt egy 3500 mAh-s példánnyal látták el, ez pedig szintén nagynak számított. A most megemlített óriási példány nyilván jóval hosszabb üzemidőt biztosít majd, bár ez függ majd a hardveres specifikáció további részleteitől.

Azt még nem tudjuk, hogy az új páros pontosan mikor, milyen menetrendben és milyen áron jelenik meg, erre azonban minden bizonnyal nem kell sokáig várnunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!