Gyurkity Péter

Érkezőben az idei Moto X

Egyszerre két példány részletei is kiszivárogtak, egy render kíséretében.

A Lenovo – amely a jövőben a Motorola márkanevére támaszkodna - a jelek szerint komolyan készül a 2017-es Moto X piacra dobására, hiszen erről már számos apróbb hírt láthattunk a világhálón. Most egyszerre két részleges specifikáció látott napvilágot, mégpedig egy renderkép mellett.

Mindkét hardveres lista a kiszivárogtatóként ismert Roland Quandt Twitter-hírfolyamában bukkant fel, ám azt még nem tudjuk, hogy vajon mindkét új telefon egyazon típust képviseli-e. Az első felsorolás mindenesetre a 2017-es Moto X specifikációját ismerteti, eszerint itt a nyolcmagos Snapdragon 652 chip, az Adreno 506 grafikus vezérlő, 3 vagy 4 GB memória, 32 vagy 64 GB-os tároló, valamint egy hátoldali ikerkamera-modul kapna helyet, ez utóbbi egyik példánya pedig egy 13 megapixeles kamera lenne – a másikat még nem ismerjük. A telefon kódneve „Sanders”, a pontos típus XT-180x lenne.

A másik kiszivárgott változat szintén a Snapdragon 652 chipre épül, itt ugyanúgy 3 vagy 4 GB memória, valamint egy alapesetben 32 vagy 64 GB-os belső tároló jelenik meg. A forrás szerint ez a modell erősen emlékeztet a Moto Z Play típusra, viszont a hátoldali kamera ezúttal egy 12 megapixeles példány, eddig tehát ez az egyik legfőbb (ismert) különbség a két megoldás között. A házon belül alkalmazott kódnév az „Albus”, ennél többet azonban sajnos egyelőre nem tudtunk meg. Kíváncsian várjuk, hogy a Lenovo milyen néven és milyen feladattal dobja majd piacra ezt a telefont.

Az említett renderkép szintén a Moto X friss változatát mutatja meg nekünk, itt a hátoldalon jól látható az említett iker-modul, emellett azonban a többi részlet is egybevág a korábbi információmorzsákkal. A bemutató nem lehet már messze, ennek időpontját azonban nem ismerjük.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!