Gyurkity Péter

Felbukkant a Moto G5 Plus

A hamarosan bemutatkozó új telefon a vártnál kisebb kijelzőt kapott.

A Motorola háza táján nem túl gyakran számolhatunk be újabb példányok bemutatkozásáról, most azonban gőzerővel készülnek az MWC-re, ahol a pletykák szerint egyszerre több eltérő típusról is lerántanák a leplet. Ezek egyike a G5 Plus, amelyről most egy kép bukkant fel.

Korábban a Moto X-ről jelent meg egy videó, most azonban a Twitter oldalán felbukkant fotó a G5 Plus teljes előlapját mutatja meg nekünk, bár ezt a marketing célokra használt fólia fedi. Mégis, jól kivehető a dizájn, valamint a fizikai méret, amely rögtön megcáfolja a korábbi értesüléseket, ugyanis az 5,5 hüvelykes kijelző helyett itt egy 5,2 hüvelykes példányt látunk. A támogatott felbontást illetően nincs eltérés, itt mindkét, hamarosan bemutatkozó változat az 1080p-t kezelné, míg a teljesítményért egy 2 GHz-en futó nyolcmagos chip, nagy valószínűséggel a Snapdragon 625 felelne.

Ehhez jó eséllyel 4 GB memória, egy alapesetben 32 GB-os belső tároló, egy 12 megapixeles, „rapid focus” hátoldali kamera, egy kereken 3000 mAh-s akkumulátor, valamint egy ujjlenyomat-olvasó és az NFC támogatása csatlakozna, de ugyanígy felmerült a TurboPower gyorstöltési platform támogatása is. Az alap típusként érkező G5 ehhez képest eltérő chipet és kamerát kapna, de ezzel kapcsolatban érdemes megvárni a hivatalos híreket. Az még nem egészen világos, hogy a fizikai méret tekintetében lesz-e eltérés a két testvér között, korábban még úgy tudtuk, hogy egyedül a G5 kapná meg az 5,2 hüvelykes panelt.

A hivatalos bemutatóra minden bizonnyal a hónap végén esedékes MWC alatt kerül majd sor, a megjelenés ezt követően, márciusban valósulna meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!